[VINKOVCI] Vratite godine unatrag! Kozmetički salon GLAM FAIRY - ultrazvuk protiv bora + mezoterapija dermarolerima sa mezo koktelima hyalurona, collagena i vitamina za 179 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obrišite sve nesavršenosti lica! Najmoderniji i najučinkovitiji tretmani lica samo na Crnom Jaju! Mezoterapija HIT - tretman koji čuva mladost kože! Kupon vrijedi do 15.03.2018.!

Ponuda uključuje: Kozmetički salon GLAM FAIRY - ultrazvuk protiv bora + mezoterapija dermarolerima sa mezo koktelima hyalurona, collagena i vitamina za vraćanje godina unatrag i brisanje svih nesavršenosti lica za 179 kn!


Cijena uključuje: 

ultrazvuk protiv bora + mezoterapija dermarolerima sa mezo koktelima hyalurona, collagena i vitamina.


Mezoterapija: HIT - tretman koji čuva mladost kože!

Tretman se izvodi sterilnim valjkom sa mikroiglicama koji na prirodan i siguran način stimulira proizvodnju kolagena. Formiranjem tisuće malih mikro-kanala u koži potičemo njezinu prirodnu obnovu i cirkulaciju što kao rezultat daje glatku, čvrstu, sjajnu i zdravu kožu... 

Kako starimo, naša koža prolazi promjene u teksturi i gubi elastičnost, pojavljuje se neravnomjerna pigmentacija i gubimo potkožno masno tkivo. Također, koža ima slabiju cirkulaciju i njena površina postane prožeta povećanim kapilarama. Većina nabrojanih promjena dolazi kao posljedica smanjenog djelovanja fibroblasta, ultraljubičastog sunčevog zračenja, slobodnih radikala i štetnih utjecaja iz okoliša. Unosom antioksidansa, vitamina i aminokiselina u srednji sloj tkiva omogućujemo nesmentanu opskrbu kapilara svim neophodnim sastojcima.

Mezoterapija je izraz koji dolazi od grčih riječi mesos (srednji) i therapeia (liječiti). U kontekstu estetskih nekirurških zahvata opisuje unošenje hranjivih tvari u dermis ili hipodermis, sloj ispod dva glavna sloja kože; i iznad mišićnog tkiva. Mezoterapija dermarollerom podrazumijeva veliki broj uboda izrazito tankim iglama čija je glavna uloga doprema hranjivih tvari i mikronutrijenata u područje unutar ili ispod kože gdje imaju najveće djelovanje i učinkovitost.


FB i web stranica - www.glamfairy.hr

Ultrazvuk u službi ljepote!


Tretman ultrazvukom može pomoći mnogim problemima koje susrećemo tokom starenja kože poput opuštenosti, gubitka oštrine kontura lica, umorne kože i sl. Može se koristiti i za tretiranje problema poput hiperpigmentacije, a imate li nečistu kožu sklonu aknama i bubuljicama ultrazvučni tretman će pomoći i ovdje.


Tijekom tretmana događaju se razne pozitivne promjene u koži. Ubrzava se obnova stanica i tkiva jer se stimulira izmjena limfe i izbacivanje staničnog otpada. Poboljšava se mikrocirkulacija i preparati mnogo bolje djeluju uz istodobnu primjenu ultrazvuka. Ujedno se uklanja i sva nakupljena voda i toksini zbog kojih bismo mogli izgledati podbuhlo.