Niste ovo probali? Učvrstite tijelo uz atraktivan ples na šipci u Zagrebu! Akrobatski ples uz Pole Dance Phoenix! 1 mjesec uz čak 8 treninga za samo 129 kn!!! Dođite i ispunite sve svoje želje...

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Poboljšajte snagu, fleksibilnost, koordinaciju i izdržljivost, te potaknite svoju kreativnost uz Pole Dance Phoenix iz Zagreba! Do 01.03.2018 je potrebno krenuti na prvi trening! #MustTry

Zbog načina vježbanja i korištenja šipke kao glavne sprave za vježbanje, pole dance je idealan za jačanje, oblikovanje i dovođenje tijela u zavidnu kondiciju i formukoristeći vlastitu težinu kao otpor. Trening se sastoji od vježbi zagrijavanja, istezanja i snage, te vježbi uz i na šipci.

Ukoliko ste poželjele isprobati nešto novo, javite se bez ustručavanja u Pole Dance Phoenixu. To je studio specijaliziran samo za ovakav oblik plesa, pod stručnim vodstvom instruktora za pole dance. 

Jeste li znali što je zapravo Pole dance? Oblik tjelovježbe, plesa & fitnessa u uz kombinaciju elemenata plesa i gimnastike, koji se izvodi na vertikalnoj šipci. To je kombinacija akrobacija na šipci i fluentnih pokreta preuzetih iz raznih plesnih tehnika koji zajedno čine jedan vrlo zanimljiv, zahtijevan, ali i atraktivan ples. 

Poboljšajte snagu, fleksibilnost, koordinaciju i izdržljivost, te potaknite svoju kreativnost i senzualnost!!!