Uskrs u mjestu gdje planina dodiruje more! Simpatičan hotel Vicko*** Vas poziva na 3-dnevan odmor na bazi 2 polupansiona za dvoje, piće dobrodošlice, poklon, ulaznice za NP Paklenica super povoljno!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U podnožju planine Velebit, tek nekoliko kilometara od Nacionalnog parka Paklenica, smješten je mali obiteljski Hotel VICKO***!Svi kupci kupona ostvaruju popust od 30 % na cjelodnevni izlet sa džipom na Velebit (uz prethodnu rezervaciju)! Kupon vrijedi od 30.03.18. do 10.04.18.!

Hotel Vicko ***

Hotel Vicko *** Hotel Vicko smješten je u Starigradu Paklenici, udaljen 12 km od izlaza Maslenica s autoceste A1 i 2 km od ulaza u Nacionalni park Paklenicu.

Hotel ima 58 postelja u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama s pogledom na more ili park. Classic sobe su opremljene TWC-om, klimatizacijskim uređajem, telefonom, televizorom s prijamom satelitskog TV programa i sefom. Maritime sobe uz osnovni sadržaj imaju i balkon s pogledom na more. Gostima hotela na raspolaganju su 24 sata čuvano parkiralište, mjenjačnica te plaža sa ležaljkama, suncobranima i tušem.

Ponuda hotela temelji se na zdravoj prehrani na bazi ljekovitog bilja sa Velebita. Hotel Vicko je 2000. godine počeo primjenjivati HACCP sustav - međunarodna kontrola namirnica u ugostiteljstvu, pod strogom kontrolom Europske komisije.

Smještajnu ponudu hotela karakterizira HRVATSKI DORUČAK uz izvorna topla i hladna jela iz Slavonije, Zagorja, Istre, Like i Dalmacije.

Poduzeće danas zapošljava 10 stalno zaposlenih, uključujući cijelokupnu obitelj Katić te 15-tak sezonskih radnika. U hotel je 2000. godine implementiran HACCP sustav te 2008. godine sustav ISO 14001.

Ministar turizma Darko Lorencin uručio je 7. lipnja 2013. u Splitu Hotelu Vicko iz Starigrada Paklenice oznaku ECO HOTEL! Ovu oznaku imaju samo 2 hotela u RH. 

            Njihove ostale nagrade pogledajte ovdje!