Dovedite svoju figuru do savršenstva uz paket mršavljenja i oblikovanja tijela u Time for Relax u Splitu! 3 kavitacije + RF, 3 vakuma te 3 anticelulitne masaže uz čak 51% popusta i za samo 399kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[GoodBye CELULITU] POBIJEDIMO ZAJEDNO MASNE NASLAGE I SKINIMO CELULIT uz Time for Relax u Splitu!!! Kupon se može iskoristiti do 31.03.2018.!

Kavitacija

Kavitacija je liposukcija bez noža. Vidljivi rezultati već nakon prvog tretmana (1-4cm). Oblikovanje trbuha, bokova, bedra, stražnjice, koljena i nadlaktica bez kirurških zahvata i ožiljaka. Neinvazivna, bezbolna, sigurna i brza alternativa liposukcije. Precizno odstranjivanje lokalnih masnih naslaga bez dugotrajnog oporavka.

Radiofrekvenciju (RF) tijela koristimo u tretmanima za zatezanja i oblikovanja ruku, trbuha i za poboljšanje izgleda i stanja strija. Za vrijeme tretmana može se osjetiti lagano zagrijavanje i skupljanje kože.

RF Tretmani za tijelo poboljšavaju cjelokupni izgled kože, popravljaju tonus, a nabori i strije se postepeno izglađuju i nestaju.

Izvanredni rezultati postižu se kod masnog tkiva  trbuha, te oko koljena, jer tu ujedno ima i najviše tekućine koja dobro provodi RF valove. Ovim tretmanom postižu se učinci liposukcije, ali bez neželjenih popratnih pojava i bez boli.
Tretmani RF-om izvanredni su bez obzira na to rade li se sami ili u kombinaciji s drugim anticelulitnim tretmanima. Naime, kod osoba s vrlo lošim tonusom kože i muskulature RF tretmani kombiniraju se s  masažom, elektromišićnom stimulacijom i presoterapijom, koje nadopunjuju učinke ove zaista revolucionarne metode.


VAKUM  -  Terapija koja se bavlja pomoću posebnog aparata kojim se masira tretirani dio tijela na principu usisavanja, tj. odizanja i razdvajanja vezivnog i masnog tkiva.


Anticelulitna masaža u sklopu programa mršavljenja može Vam ponuditi najbolji način rješavanja celulita uz besplatno savjetovanje stručnog osoblja i odgovor na svako Vaše pitanje.


Posljedice celulita su:

loša prokrvljenost tkiva - posebno nogu, stražnjice i trbuha

nakupljanje otpadnih produkta metabolizma, koji podražuje tkiva i uzrokuje njegove promjene u manje kvalitetno vezivo

punjenje i povećanje volumena masnih stanica

oticanje nogu

celulitne promjene kože i potkožja

pojava novih ili pogoršanje postojećih proširenih vena.


Anticelulitna masaža prilično je učinkovita. Kada postignete zadovoljavajuće rezultate anticelulitnom masažom, oni će najdulje trajati. 

Tretmanima poboljšavamo prokrvljenost dijelova tijela pogođenih celulitom, otklanjamo edeme, odnosno pospješujemo izlučivanje suvišne tekućine.