Neka Vas ponesu valovi ljubavi u Splitu! Smjestite se u Prima Luce Luxury Rooms na 3 dana uz 2 noćenja s buffet doručkom, 45 % popusta na masažu, sve za 2 osobe i za samo 749 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi kupci kupona ostvaruju POSEBAN popust od 20 % na romantičnu šetnju Dioklecijanovom palačom i povijesnim dijelom grada! Kupon za ponudu vrijedi od 08.02.18. do 22.02.18.!

PRIMA LUCE Luxury Rooms je ultramoderan luksuzni objekt smješten tik izvan stare gradske jezgre Splita, na trećem katu robne kuće Prima Grad, prve i najpoznatije robne kuće u Splitu, koju je projektirao znameniti arhitekt Antun Šatara!


Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.

Dodatne pogodnosti: besplatan WI-FI; popust od 20 % na romantičnu šetnju Dioklecijanovom palačom i povijesnim dijelom grada; popust od 45 % na masažu (redovna cijena 700,00 kn za dvoje).

Nakon opsežne renovacije izvršene pod budnim okom konzervatora, ovaj jedinstveni smještajni objekt otvorit će svoja vrata u lipnju 2017. godine.

Sjajna lokacija u središtu grada i neusporedivo atraktivan pogled na grad dodatan su adut objekta PRIMA LUCE Luxury Rooms, koji se sastoji od 10 ekstravagantno modernih i udobnih dvokrevetnih soba s ultramodernim privatnim kupaonicama. Sve sobe su klimatizirane i zvučno izolirane, te opremljene tzv. “calling” krevetima s bluetoothom i anatomskim madracima, mini barom i besplatnim bežičnim internetom, dok kupaonice sadrže tuš, sušilo za kosu, higijenske potrepštine te dizajnersku keramiku.