[ISTARSKI NOVIGRAD] Uživanje u hotelu Nautica****! 2 noćenja u Superior sobi na bazi polupansiona, korištenje Wellness&SPA centra sa zatvorenim bazenom sa grijanom vodom...za 2 osobe i do 50% popusta!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda se može iskoristiti isključivo od 01.03.18. do 15.04.18. Isključeni termin 24.03.18. do 08.04.18.! Svi kupci kupona na raspolaganje imaju korištenje Wellness&SPA centra sa zatvorenim bazenom sa grijanom vodom, whirlpoolom, turskom kupelji, finskom saunom, aroma tuševima, grijanom klupom!

S iznimnim zadovoljstvom i ponosom želimo Vas obavijestiti da smo u drevnom, romantičnom istarskom gradiću Novigradu, koji datira iz 7. stoljeća, na samoj obali, otvorili prvi nautičko - turistički kompleks na Jadranu koji u svom sastavu objedinjuje hotel Nautica**** i jednu od najljepših marina na Jadranu - marinu Nautica, ekskluzivni restaurant Navigare te Booze & Blues Club.

Restoran Navigare

Ekskluzivni restoran „Navigare“ s gotovo 300 sjedećih mjesta, oduševit će sve goste marine, hotela, ali i Novigrada, željne izvorne istarske i mediteranske kuhinje. Jela ćete oplemeniti vrhunskim vinima, birajući vina s bogate vinske karte.

Wellness & Spa – kod nas je život med i mlijeko

Dobrodošli u Wellness centar Nautica – mjesto gdje vrijeme staje, gdje sve drugo zaboravljate. U atraktivnoj atmosferi wellness centra, hotel Nautica svojim gostima omogućuje potpunu relaksaciju i revitalizaciju Vašeg duha i tijela, jednom riječju Vaš preporod! 

Uživanje u bazenu, whirlpoolu ili u aromatuševima koji su za goste hotela besplatni, a nudimo i velik broj spa & wellness tretmana za potpuni ugođaj.

Djeca do 3 godine GRATIS!

Check in: od 12:00 h, Check out: do 17:00 h (sve prema raspoloživosti).