PodržimoNaše

IDEA CLUB TRAVEL vode Vas u PARNDORF&BRATISLAVU 10.03., 21.04.18.! Shopping i guštanje, uz smještaj u hotelu 4* za 549 kn/osobi! GARANTIRANI POLASCI IZ ZAGREBA, VARAŽDINA I ČAKOVCA!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kombinacija shoppinga i kulture! Užvajte u najvećem dizajnerskom outletu u Austriji, iskoristite popuste i malo obogatite svoju garderobu prvi dan, a drugi dan razgledajte bratislavske znamenitosti, proštetajte njihovim simpatičnim ulicama (no, pritom pazite kuda hodate da ne stanete na Ćumila wink, popnite se na bijeli Bratislavski dvorac i oduševite se pogledom na tri države koje se vide s njegovog vidikovca. Putovanje za svačiji ukus, okusimo ga zajedno!

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan  Zagreb - Designer Outlet Parndorf - BRATISLAVA

Polazak iz Zagreba u 6:00 sati s autobusnog kolodvora. Ugodna vožnja prema PARNDORFU uz povremene odmore tijekom puta. Designer Outlet Parndorf najveći je dizajnerski shopping centar u cijeloj Austriji i ukoliko volite dizajnersku odjeću ovo je pravo mjesto za vas. U centru se nalazi više od 150 trgovina sa preko 600 brendova ženske, muške i dječje mode, sportske obuće, modnih dodataka, stakla, porculana, torbi, poklon artikala … trgovine Armani, Gucci, Prada, Karl Lagerfeld ... 

Ne propustite stalna sniženja u rasponu od 30% - 70 %! U sklopu outleta ima puno restorana i kafića. Slobodno vrijeme za shopping. Oko 17:00 sati nastavljamo prema Bratislavi. Odlazak do hotela, prijava i smještaj. Nakon kraćeg odmora odlazak u grad s pratiteljem putovanja (gradskim prijevozom) te upoznavanje živahnog središta slovačke prijestolnice. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

2 dan   BRATISLAVA - Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak u razgled grada (autobusom i pješice): Bratislavski dvorac je najvažnija znamenitost grada i nalazi se na brijegu u samom gradu. Dvorac krase četiri tornja i jedno je od rijetkih mjesta odakle se vide tri države: Austrija (3 km), Mađarska (13 km) i Slovačka. S dvorca se pruža prekrasan pogled na sve dijelove grada. Grad je podijeljen Dunavom na moderni i stari dio grada, spojen mostovima, najpoznatiji je Novi most - na samome mostu se nalazi rotirajući restoran i vidikovac NLO na visini od 84 metara. U podnožju brijega smjestila se katedrala svetog Martina, najveća i jedna od najstarijih crkava u Bratislavi koja je služila za krunidbe monarha. Stari grad ima mali, ali očuvan srednjovjekovni centar gdje se nalaze najvažnije povijesne znamenitosti i zanimljivosti Bratislave: glavni trg na kome se nalaze stara gradska vijećnica i Rolandova fontana – Mihalska vrata s tornjem iz 14. stoljeća, jedina preostala od četvora vratiju u gradskim zidinama - Primacijalna palača, današnje sjedište gradonačelnika Bratislave - Slovačko narodno kazalište - palača Grasalkovič, rezidencija slovačkih predsjednika. U Starom gradu nalaze se i mnoge druge zanimljivosti od najuže kuće u Europi do čudnovatih uličnih kipova... Slobodno vrijeme, grad je prepun kafića, pubova i suvenirnica. Povratak prema Zagrebu. Dolazak u kasnim večernjim satima.