[MOSLAVINA] Neka Vas obuzme ENERGIJA LJUBAVI u Vili Garić u Podgariću! Romantična valentinovska večera uz svijeće i živu glazbu benda 044, boca vina moslavačkog škrleta...sve za dvoje i samo 249kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Povedite svoju bolju polovicu na u Podgarić u podnožju parka prirode Moslavačka gora...doživite njegovu čaroliju obavijenu u zimsko ruho! Kupon vrijedi isključivo u periodu 15.02.18.!


„ENERGIJA LJUBAVI U VILI GARIĆ“  15.02.2018.

Romantična valentinovska večera uz svijeće i živu glazbu benda 044 iz Kutine 

•      Boca vina moslavačkog škrleta 

Popust na noćenje s doručkom 

Mogućnost zvučne kupke i iscjeljivanja zvukom prije večere 

Duhovni odmor u netaknutoj prirodi

Valentinovska večera:

Kokošja juha

Moslavačka plata sa roštilja za dvoje

Salata miješana

Palačinke sa čokoladom

Boca vina


POSEBNA POGODNOST ZA VALENTINOVO - ZA MIN. 10 OSOBA

Energija ljubavi je najviša vibracija svemira! Ovim tretmanom podižemo tu vibraciju unutar svog bića, šireći je i na svoj ljubavni odnos. Partneri mogu "zaroniti" u pročišćavajuće zvukove i za sobom ostaviti sve uznemirujuće i neharmonične utjecaje. Iscjeljujemo srž partnerskog odnosa kako bi se otpustili mali sebični obrasci ponašanja. Protokom nove svježe energije dižemo Vaš odnos na višu razinu te unosimo energiju ljubavi, strasti i zabave. Tretman se odvija na način da u ležećem položaju, s jastukom ispod glave i umotani u dekicu uživate u zvučno kinestetičkom doživljaju drevnih instrumenata.

Više o vibracijskom iscjeljivanju zvukom možete pročitati na http://kreacijazivota.hr/vibracijsko-iscjeljivanje-zvukom/

(obavezno sa sobom ponijeti prostirku, dekicu i jastučić)

cijena: 100kn po osobi

Voditeljica: Svetlana Vukić , dipl. ing. matematike, NLP trener, certificirani Peter Hess zvukoterapeut, Theta Healing® praktičar

Malo pitoreskno mjesto Podgarić u podnožju parka prirode Moslavačka goraoduvijek je poznato kao zanimljivo turističko odredište u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji kojoj, iako graniči sa Sisačko-moslavačkom županijom, administrativno i pripada. Podgarić skriva mali raj na zemlji, točnije jezero okruženo prirodom uz koje se nalazi i nekad hotel, danas prenoćište „Vila Garić“ koje je ponovno otvoreno za posjetitelje. 

„Vila Garić“ raspolaže s ukupno 20 soba s pogledom na jezero i prirodu. Sve sobe su uvijek uredne i spremne za boravak gostiju, a opremljene su televizorom u boji, tušem i WC-om. Gosti mogu boraviti u jednokrevetnim, dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama od kojih su neke prilagođene invalidnim osobama, a u našem restoranu moguća je bogata pansionska i a la carte prehrana po povoljnim cijenama. Od specijaliteta svakako valja kušati teleće medaljone u umaku od vrganja i šampinjona ili rolane veprove odreske, a zatim se zasladiti kraljevskom delicijom odnosno palačinkama od kukuruznog brašna punjenim sirom i grožđicama. 

U sklopu objekta nalazi se aperitiv bar i to pored ulaza u „Vilu Garić“ gdje je ujedno smještena i ljetna terasa na tri razine sa stotinjak sjedećih mjesta. Ima direktan pogled na jezero i dječje igralište što roditeljima olakšava brigu oko djece, stoga je pravi užitak piti kavu na njoj i uživati u svježem zraku.

„Vila Garić“ Idealna je za razne svečanosti, godišnjice, krstitke ili vjenčanja i to u klimatiziranim salama poput sale “Garić“ kapaciteta do 200 osoba sa jedinstvenim pogledom na jezero, a za manje svečanosti ili poslovne sastanke posjetiteljima su na raspolaganju sale “Jelen” i “Košuta” koje mogu primiti do 50 osoba.  „Vila Garić“ nudi i mogućnost svadbenih svečanosti na otvorenom te vjenčanja na sjenici koja se nalazi na sredini jezera, a koju sa kopnom povezuje most dugačak 45 metara i idealan je za koračanje mladenaca prema subodonosnom da. Pri organizaciji vjenčanja osoblje je profesionalno i fleksibilno te spremno prilagoditi se željama mladenaca, a poslovni običaj je pokloniti sobu za prvu bračnu noć. 


Što se tiče aktivnosti kojima je moguće ispuniti boravak u Podgariću, u ponudi je ribolov subotom i nedjeljom, kanui za vožnju po jezeru ili bicikli kojima gosti mogu obići obližnje prirodne ili povijesne znamenitosti kao i ležaljke za izležavanje na moslavačkom suncu. U sklopu objekta moguće je koristiti i obližnje košarkaško, rukometno te nogometno igralište, a gostima su na raspolaganju lopte i reketi za badminton. 

Svoj boravak u ovom očaravajućem prirodnom okruženju gosti također mogu obogatiti planinarenjem ili trekkingom po Moslavačkoj gori i usput posjetiti povijesne znamenitosti nedaleko „Vile Garić“ poput Garić grada.

Jedan je od najstarijih srednjevjekovnih utvrđenih gradova u središnjoj Hrvatskoj, a dao ga je sagraditi ban Stjepan Šubić 1256. godine. Usput se možete okrijepiti izvorskom vodom iz obližnjeg „Markova zdenca“. 

Povijest ovog kraja krasi i spomenik revolucije iz 1967. godine autora Dušana Džamonje, a ukoliko se turisti upute u tom pravcu uživat će u prekrasnom i umirujućem pogledu na jezero i „Vilu Garić“.