Kozmetički salon Zara iz Zadra donosi dermapen tretman mikroiglicama po 1. puta u Zadru! Kompletan tretman pomlađivanja lica i vrata dermapenom uz vrhunske koktele hyalurona za samo 449 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dermapen tretman mikroiglicama vrlo je efikasna nekirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka, potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija. Radi se o proizvodu osmišljenom za pomlađivanje lica prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože... Kupon je iskoristiv do 17.03.2018.!

Dermapen sadrži mnoštvo mikroiglica za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira te tako ostvaruje kontroliranije rezultate. Za razliku od drugih proizvoda s mikroiglicama, Dermapen ima poseban vertikalni kut uboda koji pospješuje efekt i pruža ravnomjerniju i sigurniju metodu te time smanjuje mogućnost oštećenja kože. Mikroiglice, čija se dužina može podesiti, izazivaju vertikalne ubode na koži pod 90 stupnjeva te površinsko oštećenje kože koje potiče njenu obnovu.


Tako se stimulira proliferacija kolagena u fibroblastima, stanicama koje su zaslužne za proizvodnju tvari esencijalnih u zarastanju kože. Upravo tako se koža prirodnim procesom regeneracije pomlađuje. Zbog vertikalnog kuta uboda mikroiglicama mogu se sigurnije i bolje tretirati teško dostupna mjesta (oko očiju, nosa i usana). Automatizirani pokreti minimiziraju bol i neugodu, a ujedno osiguravaju brže vrijeme oporavka. Mikroiglice ne dovode do stvarnog oštećenja tkiva, no naš organizam svejedno reagira na intruziju, odnosno prodor. Živci šalju električne impulse koji započinju proces zarastanja i time pojačanu proizvodnju kolagena i elastina. Višestruko pojačana struktura kolagena zgušnjava kožu i tako ispunjava postojeće atrofične ožiljke. Ova reakcija tijela naziva se neokolageneza.


DERMAPEN TERAPIJA MIKROIGLICAMA

Ubrzani tempo, stres i razni vanjski čimbenici utječu na našu kožu koja, pod njihovim utjecajem, gubi svoj sjaj i mladenački izgled. Dermapen tretman mikroiglicama savršen je tretman koji doskače izazovima današnjeg životnog stila tako da obnavlja kožu i time postiže svježiji izgled u svakoj prilici. Tretmani s mikroiglicama potiču kožu na proizvodnju kolagena i regeneraciju te smanjuju izraženost ožiljaka i strija.

Dermapen tretman mikroiglicama vrlo je efikasna nekirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka, potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija. Radi se o proizvodu osmišljenom za pomlađivanje lica prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože. Dermapen sadrži mnoštvo mikroiglica za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira te tako ostvaruje kontroliraniji rezultat. Za razliku od drugih proizvoda s mikroiglicama, Dermapen ima poseban vertikalni kut uboda koji pospješuje efekt i pruža ravnomjerniju i sigurniju metodu te time smanjuje mogućnost oštećenja kože. Mikroiglice, čija se dužina može podesiti, izazivaju vertikalne ubode na koži pod 90 stupnjeva te površinsko oštećenje kože koje potiče njenu obnovu. Tako se stimulira proliferacija kolagena u fibroblastima, stanicama koje su zaslužne za proizvodnju tvari esencijalnih u zarastanju kože. Upravo tako se koža prirodnim procesom regeneracije pomlađuje. Zbog vertikalnog kuta uboda mikroiglicama mogu se sigurnije i bolje tretirati teško dostupna mjesta (oko očiju, nosa i usana). Automatizirani pokreti minimiziraju bol i neugodu, a ujedno osiguravaju brže vrijeme oporavka. Mikroiglice ne dovode do stvarnog oštećenja tkiva, no naš organizam svejedno reagira na intruziju, odnosno prodor. Živci šalju električne impulse koji započinju proces zarastanja i time pojačanu proizvodnju kolagena i elastina. Višestruko pojačana struktura kolagena zgušnjava kožu i tako ispunjava postojeće atrofične ožiljke. Ova reakcija tijela naziva se neokolageneza. Budući da kolagenim vlaknima i kapilarama treba vremena da se formiraju, potrebno je imati strpljenja. Za prve rezultate tretmana potrebno je izdvojiti najmanje 28 dana, a sazrijevanje nove mlade kože traje i do 2 godine nakon tretmana. 

Dermapen tretman mikroiglicama može se izvoditi samostalno, a može biti i dio PRP terapije pomlađivanja matičnim stanicama kojom se potiče stvaranje novog kolagena i krvnih žila, obnovu i poboljšanje oštećene kože te se usporavaju i poništavaju znakovi starenja. 

Također, odlično se kombinira s REVIDERM Skin Peeler mikrodermoabrazijom za što bolju pripremu kože lice te s tretmanom laserskog pomlađivanja kože