Odmor u srcu Sarajeva! 2 noćenja za 2 osobe i piće dobrodošlice za 2 osobe uz smještaj u dvokrevetnoj sobi Hotela Safir u samom srcu Sarajeva za samo 599 kn! Kupon je iskoristiv do čak 31.03.'18.!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Priuštite si rajski odmor i opuštanje, te posjetite jednu od mnogobrojnih gradskih atrakcija kao što su Povijesni muzej, Nacionalni muzej, Morića han, Sebilj, Stari jevrejski hram...Osjetite dušu ovog vječno opjevanog grada...

Ponuda uključuje: 

2 noćenja i piće dobrodošlice (sok ili kava) za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi Hotela Safir u centru Sarajeva 


Adresa hotela: Jagodica 3, Sarajevo

Kupon se može iskoristiti do 31.03.'18.

Rezervacija ovisi o smještajnoj raspoloživosti hotela. 

CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona putem e- maila: info@hotelsafir.ba

Obavezna rezervacija isključivo putem e-maila: info@hotelsafir.ba, uz KOD i ID kupona, ODMAH po kupnji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska. 

Hotel SAFIR se nalazi u općini Stari Grad, koja je povijesni i urbani centar grada Sarajeva. Njegova je lokacija u centru Baščaršije, u ulici Jagodića br.3. Hotel posjeduje sobe apartmanskog tipa. Smješten u srcu Sarajevo Starog grada, Hotel Safir je savršeno mjesto za otkrivanje Sarajeva. 

S ovog mjesta, gosti mogu imati lagan pristup svemu što ovaj ljupki grad može ponuditi. Hotel pruža rajski odmor i opuštanje, a nalazi se tek nedaleko od mnogobrojnih gradskih atrakcija kao što su Povijesni muzej, Nacionalni muzej, Morića han, Sebilj, Stari jevrejski hram...


Hotelska ponuda


8 Luksuzno opremljenih soba

1 restoran

Konferencijska Sala

Aperitiv bar

24 sata recepcija

Parking mjesto (5 - 8 eur)

Usluga pranja rublja


Sobe su dizajnirane u postmodernom stilu sa mirisom bosanske arhitekture, što gostima daje poseban ugođaj, a sokak u kojem je smješten odiše se mirnim, što je posebnost bosanske arhitekture.


Smještaj

Hotel Safir nudi 8 prostranih soba uređenih sa velikom pažnjom na detalje samo za vaš ugodniji boravak. Sobe jamče opuštajući boravak u ugodnoj atmosferi. Svaka soba ima izravnu telefonsku liniju, mini bar, kabelsku TV, grijanje, besplatan pristup internetu putem Wi-Fi, i električne utičnice koje podržavaju sve vrste elektroničke opreme.


Dvokrevetna soba

Elegantan dizajn i funkcionalno uređen prostor. Uživajte u vremenu koje je samo Vaše, zaštićeni od gradske buke.


Svaka soba posjeduje

Kuhinju sa trpezarijom

Mini bar

TV sa satelitskom antenom

Telefon sa direktnim izlazom

Besplatan WIFI (internet)

Tuš kadu

Trezor kasu


Preporučamo odlazak u restoran Kolobara Han na vrhunska i orginalna jela u centru Sarajeva! Ponudu pogledajte ovdje.

Sarajevo

Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine, i predstavlja administrativni, privredni, kulturni, akademski i sportski centar zemlje. Najviše turističkih atrakcija se nalazi u starom dijelu grada, Baščaršiji. 

Nastanak Baščaršije (tur. glavna čaršija) vezuje se za Isa-bega Ishakovića, osnivača Sarajeva, a u njenom centru smjestio se Sebilj, zaštitni znak Sarajeva. Sakriveni u malim uličicama nalaze se dućani prepuni robe i suvenira te neki od najpoznatijih sarajevskih burekdžinica, ašcinica i slastičarni u kojima možete probati sve ovdašnje gastro specijalitete: čevape, pitu ispod sača, sogan dolmu, rahatlokum, baklavu, tufahije...

Europski Jeruzalem - Sarajevo obiluje i drugim zaniljivim građevinama i prirodnim ljepotama.  U samo jednoj ulici posjetitelj će vidjeti džamiju, sinagogu, pravoslavnu i katoličku crkvu.

Centrom grada protiče rijeka Miljacka preko koje vode poznati mostovi Sarajeva. Uzduž Miljacke naići ćete na prekrasne aleje, građevine i muzeje koji datiraju najviše iz Austrougraskog razdoblja. 

Sarajevo je sa svih strana okruženo predivnim planinama i netaknutom prirodom. Za ljubitelje sporta i rekreacije proporučujemo posjet Vrelu Bosne, Bjelašnice, Igmana, Jahorine itd. koji se jednako impozantni u proljeće kao i zimi!