Budi što želiš! Dođi na Riječki karneval! Crno Jaje & Autoturist Park vode Vas na najpoznatiji i svakako najljepši međunarodni karneval 11.02.2018. uz prijevoz za samo 99kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

„Krepat, me ne molat!“ – moto je koji najbolje sažima sve što Riječki karneval predstavlja! Natjecanje u maštovitosti, duhovitosti i originalnosti, vatromet boja i oblika, rezultirat će još jednom paradom stotine alegorijskih kola, tisuća maski i nemjerljivog broja gledatelja iz zemlje i inozemstva....Polazak u 08:00 sati iz Zagreba (južna strana Gradskog poglavarstva)! GARANTIRANO!!!

MEĐUNARODNA KARNEVALSKA POVORKA 

Program putovanja: 

Polazak u 08:00 sati iz Zagreba (južna strana Gradskog poglavarstva). Ugodno putovanje prema Rijeci. Po dolasku slobodno vrijeme za uživanje u karnevalskim povorkama. Polazak prema Zagrebu predviđen je u 18:00 sati. Dolazak u Zagreb na mjesto polaska u večernjim satima.

Međunarodna karnevalska povorka kruna je karnevalskih svečanosti na Kvarneru, pa i šire. Natjecanje u maštovitosti, duhovitosti i originalnosti, vatromet boja i oblika, rezultira paradom stotine alegorijskih kola, tisuća maski i nemjerljivog broja gledatelja iz zemlje i inozemstva. Nigdje na svijetu nećete doživjeti ovako osebujan spoj europskog građanskog karnevala temeljenog na povijesnim i kulturnim običajima i elementima folklora i mitologije pa stoga, budite što želite, dođite na Riječki karneval! Povorka kreće u 12:00 sati u centru grada.