2 DANA U KRALJICI DUNAVA - BUDIMPEŠTI 10.02., 10.03.! 2-dnevno putovanje s turističkim pratiteljem, prijevozom, noćenje s doručkom, razgled Budimpešte, za 386kn/osobi!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U CIJENU JE UKLJUČENO: prijevoz visoko turističkim autobusom prema programu putovanja, razgled Budimpešte prema programu putovanja, licencirani turistički pratitelj tijekom puta, smještaj u hotelu*** na bazi 1 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi....

1.dan:

Polazak iz Krapine-parkiralište FINA u  4.00  sati, Zaboka-stari blok kolodvor u  4.20  sati. Polazak iz Zagreba-autobusni kolodvor ( peroni 502 – 506 )  u 5.30  sati.  Slijedi ugodna vožnja autobusom kroz Mađarsku uz usputna zaustavljanja radi odmora. Po dolasku u Budimpeštu panoramski razgled grada autobusom i pješke: brda GELLÉRT sa spomenikom Slobode gdje se nalazi Citadela, stara budimska utvrda s koje se za vedrog vremena pruža prekrasan pogled na Budim, Peštu, Dunav i sve njegove mostove. 

Vožnju nastavljamo do BUDIM-a gdje se nalazi: Kraljevska palača, crkva sv. Matijaša i Ribarska tvrđava pa se preko Lančanog mosta spuštamo u PEŠTU: zgrada Parlamenta– bazilika sv. Stjepana – najveća sinagoga u Europi – Trg heroja– avenija Andrassy, najljepša gradska ulica s glasovitom Operom ...Slobodno vrijeme za osobne programe. Slijedi  ( fakultativna) vožnja brodom po Dunavu tijekom koje ćete uživati u panoramskom pogledu na prekrasnu mađarsku prijestolnicu... (doplata – plaćanje pratitelju ). Putnici koji ne idu na vožnju brodom imaju slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Odlazak u hotel. Smještaj. Noćenje.

 

2.dan:

Doručak. Slijedi nastavak razgleda grada s vodičem autobusom. Ručak u čardi ( fakultativno ) u 14,00 sati ( doplata – plaćanje pratitelju ). Putnici koji ne idu na ručak imaju slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti.

Odlazak iz Budimpešte u poslijepodnevnim satima i vožnja autobusom kraj  jezera Balaton.. Očekivani dolazak na mjesto polaska očekuje su u kasnim večernjim satima.