Provedite mjesec ljubavi u romantičnom dvorcu! 3 dana/2 noćenja s bogatim buffet doručkom za 2 osobe u Kuriji Janković, heritage hotelu s 4 zvjezdice pokraj Virovitice uz 50% popusta!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bogati aranžman za Valentinovo za dvije osobe u prekrasnoj novoobnovljenoj Kuriji Janković pokraj Virovitice uključuje 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvije osobe, ljubavni koktel dobrodošlice, najam bicikala, besplatno korištenje WiFi interneta, besplatan parking uz 50% popusta! Iskoristivost kupona do 30. travnja 2018. godine!

Kurija Janković sagrađena je tijekom 19. stoljeća u duhu smirenog historicizma i predstavlja jednu od najelegantnijih plemićkih ladanjskih kuća na području Virovitičko-podravske županije. Kurija Janković danas je Heritage hotel s 4 zvjezdice, a nalazi na mjestu gdje Slavonija ljubi Podravinu u okruženju UNESCO. Prekograničnog rezervata biosfere Mura-Drava- Dunav. Vrhunski smještaj i ljubazno osoblje omogućit će vam da uživate u odmoru kao što je to nekada činilo plemstvo.

 

Ulaskom u naš hotel kao da ulazite u povijest, u neka davna plemićka vremena. Drveni lukovi, zidovi, klasični namještaj – sve odiše smirenošću te kao da poziva gosta da se opusti i zaboravi na gradsku vrevu.

Hotel nudi sobe u tri kategorije: Standard, Superior i Deluxe. S obzirom na vrste soba nudimo Vam tri opcije.

Ponuda 1: standard soba, 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvije osobe, ljubavni koktel dobrodošlice, najam bicikala, besplatno korištenje WiFi interneta, besplatan parking

Ponuda 2: superior soba, 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvije osobe, ljubavni koktel dobrodošlice, najam bicikala, besplatno korištenje WiFi interneta, besplatan parking

Ponuda 3: De luxe soba, 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvije osobe, ljubavni koktel dobrodošlice, najam bicikala, besplatno korištenje WiFi interneta, besplatan parking

 

U hotelskom restoranu poslužuje se tradicionalni slavonsko-podravski doručak pripremljen isključivo od lokalno proizvedenih namirnica kako bi doživljaj našega kraja bio potpun. Iz ponude caffe bara izaberite organske čajeve, voćne likere, vrhunska vina ili posebna craft piva lokalnih proizvođača.

Ponuda sadržaja u Virovitičko-podravskoj županiji je uistinu bogata. Na svega 7 km južno od Virovitice možete krenuti u šetnju Virovitičkim ribnjacima koji zimi imaju posebnu draž. Svoje nepce možete razveseliti posjetom kušaonici vina u Podrumu Vineda - obiteljskom podrumu koji se nalazi u malom mjestu Vukosavljevica podno Bilogore te retoranu i obiteljskom imanju Zlatni klas gdje će vas dočekati bogata ponuda lokalnih jela. Na samo 10 minuta od hotela u mađarskom gradu Barcsu možete uživati u brojnim sadržajima Wellness i Spa centra.



Jeste li znali da je na području Virovitičko-podravske županije uspostavljena mreža od 535 km označenih biciklističkih staza? Rute su u rasponu od kraćih do dužih, nizinskih i brdskih, manje i više zahtjevnih kako bi zadovoljni bili i rekreativci i profesionalci. Hotel Kurija Janković Vam pruža uslugu najma bicikala (normalnih i električnih) – sve je spremno za Vašu pustolovinu!