Neponovljiv wellness odmor u Budimpešti! 3 dana/2 noćenja na bazi doručka za 2 osobe u vrhunskom Continental Hotelu Budapest****, wellness i fitness sadržaji za samo 1444kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do navršenih 6 godina GRATIS uz 2 odrasle osobe! Kupon vrijedi isključivo u periodu do 28.02.2018.!

Vrhunski Continental Hotel Budapest**** otvoren je 2010. na mjestu bivšeg Mađarskog kupališta, u zaštićenoj secesijskoj zgradi. Obuhvaća krovnu panoramsku terasu s bazenom.

Sobe svih kategorija uređene su u art deco stilu te imaju besplatan WiFi, zvučno izolirane prozore i klima-uređaje. Dodaci uključuju LCD TV sa satelitskim programima i vodičem po glavnim znamenitostima u Budimpešti. Kupaonice imaju sušilo za kosu, besplatan kozmetički pribor, tuš ili kadu. Gostima su također na raspolaganju minibar, pribor za pripremu kave i čaja, novine i sef za prijenosno računalo.

Wellness sadržaji uključuju saunu, infracrvenu kabinu i hidromasažnu kadu. Prostorija za fitness opremljena je vrhunskim uređajima za kardiološke i izotonične vježbe, a gostima je na raspolaganju i usluga masaže.

U kafiću Gallery, s pogledom na glavno predvorje, poslužuju se tradicionalni specijaliteti od kave, kao što je takozvani Kapucíner sa šlagom i komadićima čokolade.

Salon u predvorju Hotela Continental pruža pogled na unutarnje dvorište, a gosti mogu uživati u klavirskoj glazbi uživo.

U restoranu Araz poslužuje se jela mađarsko-francuske kuhinje, pri čijoj se pripremi koristi najsuvremenija tehnologija. Restoran također obuhvaća koktel bar. Gosti mogu ručati i na terasi koja se nalazi u unutarnjem dvorištu. Petkom gosti mogu uživati ​​u tematskoj mađarskoj večeri s mađarskim bifeom, narodnim plesom i glazbenim zabavnim programom. Bogat bife doručak poslužuje se svakodnevno, a nedjeljom se nudi kasni doručak.

Postaja podzemne željeznice Blaha Lujza tér M2 na liniji M2 udaljena je 250 metara, a Velika sinagoga nalazi se na 450 metara niz ulicu. 

07. Erzsébetváros je odličan izbor za putnike koje zanimaju noćni život, toplice i hrana.