Skijaška senzacija i uživanje na Pohorje Resortu! 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Hotelu Bellevue ili Bolfenk****, neograničen ulaz u Wellness centar, popust na ski pass za 1455kn!

61 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Priuštite si luksuzan zimski odmor!!! Uživajte u modernim i luksuznim Hotelima 4* (ovisno o raspoloživosti), POPUSTIMA na Wellness centre, saune, SKI passove, sve to u periodu od 01.02. do čak 18.03.18.! 1 dijete do 6. godine u sobi sa 2 odrasle osobe na basic krevetu - BESPLATNO!

Bellevue - Wellness & Ski Hotel**** nalazi se na platou Mariborskog Pohorja i nudi besplatan ulaz u impresivan spa centar, kamin te nekoliko restorana i barova.

Restorani poslužuju međunarodna i lokalna jela uz lokalna vina.

Blizu hotela Bellevue - Wellness & Ski Hotel možete se okušati u jahanju, brdskom biciklizmu ili nordijskom hodanju. 

Maribor možete razgledati i na drugačije načine, npr. turističkim vlakom "Jurček" ili plovidbom rijekom Dravom, u čijem prekrasnom krajoliku ćete zasigurno uživati.

Bolfenk Wellness Hotel & Apartments ****

Ovaj je hotel uređen u stilu alpske planinske kuće, a obuhvaća svijetle i prostrane smještajne jedinice.

 Objekt je okružen zimzelenim šumama i nudi sadržaje za turiste, sportaše te poslovne putnike.

Gostima su na raspolaganju udobno namještene sobe s vlastitim balkonom i pogledom na okolicu koju mogu istražiti unajmljenim biciklom, pješačenjem ili u školi skijanja tijekom zime.

U spa centru mogu se opustiti uz masažne tretmane, u turskoj kupelji, finskoj sauni i unutarnjem bazenu. Također mogu uživati u tretmanima lica i tijela. U sklopu objekta dostupni su velik restoran te prostrana dvoranu za sastanke s visokim stropovima, projektorom i TV-om.

Do hotela se može lako doći automobilom, taksijem ili žičarom. Gosti mogu besplatno koristiti parkiralište smješteno ispred hotela. 

Istražite kulturne znamenitosti MARIBORA, Europske prijestolnice za 2012.godinu, uživajte u plovidbi tradicionalnim splavom po Dravi te nezaboravnim doživljajima vinogorja i Pohorja.

Do Maribora je automobilom potrebno samo 5 sati iz Splita, a najviše 1 sat iz Zagreba!

Kulturno-povijesne znamenitosti: 

Lent, najstariji dio grada, sa znamenitim kulama i ostacima zidina

Slomškov trg s Katedralom s pogledom na kulu

Glavni trg s Gradskom vijećnicom (Mestna hiša), Kužnim znamenjem, Alojzijevom crkvom

Dvorski trg s Mariborskim dvorcem i Pokrajinskim muzejom te Florjanom

Židovski trg sa Sinagogom