[ZAGREB] Novo na tržištu!!! Crno Jaje i Studio Nice pozivaju Vas na japansko iscrtavanje obrva tzv. "microblading" ili 3D trepavice od kašmira uz do 65% popusta već od 149 kn!!!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Japansko iscrtavanje obrva pomoći će Vam da preskočite dosadno crtanje obrva i uživate u lijepo oblikovanim obrvama gdje god se nalazili uz do čak 65% povoljnije! Ponuda je za sve one kojima je prirodan izgled na 1. mjestu ;) Kupon vrijedi isključivo do 24.03.2018.!

Japansko iscrtavanje obrva - HIT MEĐU PRIPADNICAMA LJEPŠEG SPOLA!

Metoda koja je napravila veliku revoluciju po pitanju uljepšavanja obrva.

Prirodan oblik obrva je onaj oblik s kojim smo rođeni, netaknute, neočupane i često spojene, ali to je daleko od onog čemu se u današnje vrijeme teži.

Kažu kako su obrve okvir našeg lica i svatko tko je ikada imao problema s njima će se složiti s tim. Savršeno rješenje ako su vaše prirodne obrve zbog nestručnog čupanja prestale rasti, niste zadovoljni oblikom, prerijetke su ili svijetle.

Japanska metoda iscrtavanja obrva pomoći će vam da preskočite dosadno crtanje obrva svakoga jutra i uživate u lijepo oblikovanim obrvama gdje god se nalazili.

ŠTO JE TO JAPANSKA METODA ISCRTAVANJA OBRVA?

U ovoj metodi se ne koristi aparat, već se dlačice unose u kožu jako plitko posebnim nožićem. To je postupak kojim se iscrtava dlačica (obrva) u smjeru rasta prirodne obrve. Pigment se aplicira u površinski sloj epiderma i veže za ćelije tog sloja kože i samim tim traje onoliko koliko i same ćelije.

U postupku se koriste Gocchie mineralne boje, koje su netoksične i hipoalergene. Boje koje se nakon nekog vremena ne pretvaraju u ljubičaste, crvene ili plave nijanse, što je moguće kod boja koje nisu mineralne. Proizvođač boja koje koristimo GOOCHIE je vodeći brend u proizvodnji takvih boja. Osnovni princip ove metode iscrtavanja obrva je da se u trajnoj varijanti ne stvara efekt šminke, već se stvara prirodan izgled obrva. Dlačice se ucrtavaju uz prirodne dlačice bojom koja se ne razlikuje od postojećih.

Rezultat je toliko prirodan da je razlika između prirode i iscrtane dlačice gotovo neprimjetna.

Metoda je posebno namijenjena onima koji su pogrešnim čupanjem obrva uništili njihov prirodan oblik, gustoću i debljinu, kao i onima koji su zbog bolesti ili nekog drugog razloga izgubili obrve ili samo žele popuniti svoje. Preporučujemo onima kojima je prirodan izgled na prvom mjestu.

Rješenje tog problema, je nova metoda na današnjem tržištu pod nazivom Japanska metoda isctravanja obrva koja će Vam pomoći da uživate u lijepo oblikovanim obrvama. Metoda koja pruža dugotrajne rezultate, koja omogućuje da se dobije prirodan izgled obrva. Svaka se dlačica crta upravo tamo gdje prirodna nedostaje. Njegovane i idealno oblikovane obrve, koje dobivate japanskom metodom iscrtavanja, mogu vam ujutro uštedjeti vrijeme za šminkanje.

Obrve se mogu činiti bez značaja na prvi pogled, ali kada obratite pozornost na detalje, shvatite da oblik vaših obrva može bitno utjecati na cjelokupan izgled. Idealan oblik obrva razlikuje se, dakako, od jedne osobe do druge zato što imamo različite crte lica. Zato i kod japanskog iscrtavanja obrva svaka žena dobije isključivo obrve koje pristaju samo njoj i ni jednoj drugoj ženi.