Dan zaljubljenih u Snow Parku Kupres/BIH! 3 dana/2 noćenja uz 1h wellnessa u Apartmanima Kraljevac, romantična večera uz živu glazbu u restoranu Kupreška kuća, za dvoje i za samo 799kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jeste li za novu avanturu s nama? Pripremamo svojevrsnu zabavu za sve zaljubljene i one koji će to tek postati! Doživite najljepše uspomene na snijegu! Svi kupci kupona ostvaruju popust od 30% na iznajmljivanje klizaljki ili tuba ( za snow tubing) i sanjki! Kupon je iskoristiv u periodu 09.-11.02. ili 16.-18.02.18.!

Ove godine zaljubljenici u planinu, snijeg, snježne sportove, i odmicanje od svakodnevnice, imat će priliku uživati u našim novim sadržajima u okviru Ski centra Stožer – Vrana.

Snow park će posjetiteljima pružiti skijalište, baby stazu, malu stazu, stazu za snow tubing, ludi tobogan, klizalište, te poseban zimski grad.

Ski centar “Stožer-Vrana“

Otkrijte snijegom zavijene tajne ovog očaravajućeg kutka koji se smjestio u jugozapadnom dijelu Bosne i Hercegovine, na Kupreškoj visoravni površine 567 km2 i nadmorskoj visini oko 1300m.

Na sjeveroistočnom dijelu Kupresa, na padinama planine Stožer, čeka Vas naš ski centar – 2500m opremljenih i uređenih staza koje sežu i do 1758m, restoran Kupreška kuća sa 200 sjedećih mjesta, otvorenim kaminom i vrhunskom ponudom, te apartmani Kraljevac – toplo, ugodno i apsolutno savršeno mjesto koje će upotpuniti Vaše nezaboravno iskustvo!

“Kupreška kuća” je restoran na dvije etaže smješten pod padinama Stožera u podnožju skijališta.

U našem planinskom restoranu možete se okrijepiti uz topli napitak ili kušati vrhunski pripremljena domaća jela kupreške kuhinje.

Čak i najveći sladokusci neće ostati ravnodušni prema domaćem kupreškom siru, pršutu, te velikoj ponudi kvalitetnog domaćeg hercegovačkog vina.

U ugodnom sniježnom ambijentu tu je i uvijek dobro raspoloženo osoblje koje Vam je na usluzi u svakom trenutku.

Kupreška kuća je idealno mjesto za organizirane proslave rođendana, godišnjica braka, zaruka, te ostalih važnih datuma koje biste htjeli obilježiti.

Apartmani Kraljevac

Apartmani Kraljevac su smješteni u mikrozoni novoizgrađenog Ski centra Stožer – Vrana na Kupresu. Kompleks je udaljen svega 10 m od polazne stanice ski-liftom. Naši novo opremljeni apartmani raspoređeni su na 4 etaže novoizgrađenog suvremenog apartmanskog bloka u planinskom ambijentu.

Apartmani Kraljevac opremljeni su osobnim dizalom, caffe barom, i polivalentnom dvoranom sa zabavnim sadržajima.

Svojim gostima nudimo smještaj u dva tipa apartmana: APARTMAN “A” i APARTMAN “B” (STUDIO APARTMAN)