100% luksuz u Rogaškoj Slatini! 3 dana na bazi 2 polupansiona u Hotelu Aleksander 5*, neograničen ulaz u wellness centar, luksuzna hotelska kozmetika Bvlgari u hotelskoj sobi za dvoje i samo 3427kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Aleksander 5* čeka Vas u idiličnom okruženju Rogaške Slatine, svjetski poznatog europskog lječilišta, te je savršen izbor za luksuzni odmor ili medicinsko-wellness odmor.... Uz prebogati paket sadržaja cijena uključuje i bocu mineralne vode Donat MG u sobi po dolasku te svježe voće u sobi po dolasku! Dječji krevetić za djecu do 3 godine gratis! Kupon se može iskoristiti do 25.03.18.!

Hotel ima 21 luksuzna apartmana i soba, fitness centar, moderni SPA centar i vrhunski restoran Donatella. 

Također, možete se odlučiti za privatni luksuzni apartman na krovu hotela. 

Gostima su na raspolaganju 21 smještajne jedinice, od kojih su 6 standardne sobe i 15 su odijela. Svaki apartman s nekoliko spavaćih soba ima kupaonicu u svakoj sobi, a Suite s pogledom na park također ima balkone. Posebnost hotela je Penthouse 777 apartman, koji ima 230 m2 veliku privatnu terasu s finskom saunom, grijanim jacuzzijem, odmaralištima, sunčalištem i blagovaonicom.

SADRŽAJI: Doručak u bilo kojem trenutku; Svježe voće u sobi svaki dan; Besplatan ulaz u Spa centar; Besplatan ulaz u svijet saune; Besplatni ulaz u prostoriju za fitness; Ogrtač i ručnici u sobi; Ogrtač i ručnici na bazenu; Donat Mg mineralna voda u predvorju; Dnevna boca Donat Mg mineralne vode u sobi; Garaža ili vanjski parking; Wi-Fi

Wellness centar Hotela Aleksander

Novi i moderni wellness centar hotela Aleksander nalazi se u prizemlju hotela i otvoren je za sve goste. uključuje: bazen, 4 saune: infracrvena, finska, parna, suha, vrtlog, wellness terasa i fitness studio.

Osim toga, wellness centar nudi i 2 sobe za masažu, gdje gosti mogu uživati u raznim uslugama i potpuno se opustiti: terapeutska masaža, prestižnu masažu sa zlatnim uljem, tretmani lica i tijela i ostali kozmetički tretmani.

Medicinski centar Rogaška

Svojom 400-godišnjom tradicijom, Rogaška Health Resort jedan je od vodećih u Sloveniji i popularno europsko lječilište. Specijalizaciju u liječenju i ublažavanju kroničnih gastroenteroloških, metaboličkih, liječničkih i drugih bolesti pomažu prirodni iscjeliteljski čimbenici i dugogodišnji razvoj vrhunskih profesionalnih programa koji utječu na zdravlje, tijelo i um.

Najveći naglasak stavljen je na opsežan i profesionalni tretman zdravstvene zaštite i individualni program prilagođen svakom pojedincu. Središte okuplja tim vrhunskih i priznatih stručnjaka iz različitih područja medicine: liječnika specijalista gastroenterologa, kardiologa, internista, balneologa, dermatologa, urologa, ortopeda, ginekologa, radiologa, specijalista fizikalne i rehabilitacijske medicine, estetskih plastičnih kirurga, vaskularnih kirurga, nutricionista, fizioterapeuta, medicinskih sestara i masera.

Što preporučujemo?

MAGNEZIJ RENESANSA - Ponovno rođenje tijela magnezijem

Program se sastoji od postupaka koji pomažu tijelu da popuni magnezijske rezerve. Postupci slijede u takvoj sekvenci da se tijelu ponudi optimalna količina magnezija.

Detox Donat Mg Programi 

Odmorite tijelo i očistite toksine koji se nakupljaju u tijelu zbog nepravilne prehrane, neodgovarajućeg okruženja i stresnog načina života.

Zdravi centar za spavanje

Imate li problema sa spavanjem ili nesanicom? Želite li saznati što vas uznemiruje? Različiti oblici nesanice javljaju se u 20-30% odraslih osoba. Kronična nesanica traje više od 3 tjedna i osoba nema problema samo noću, ali i tijekom dana. U Medicinskom centru Rogaška Vaša znanja i iskustva pomažu vam u pronalaženju uzroka poremećaja spavanja i uklanjanja tih vrsta problema.

Mršavljenje - osnovni program

Suvremeni integrirani program provodi se pod liječničkim nadzorom i korištenjem učinkovitih medicinskih postupaka.

Specijalizirani programi za djecu

Program za djecu koji se često žale na bolove u trbuhu ima proljev, nadutost, žgaravicu ili jednostavno teško uravnotežiti tjelesnu težinu.

Povijest Spa

Legenda kaže da je medicinski izvor Rogaške stvoren redom Apolona, ​​boga sunca. Naredio je konju Pegazu, na kraju između Rogateca i Sv. Pucnjava mačem i otvara Roitschocrene, čarobni izvor koji će ljudima olakšati izliječenje.

Godine 1572. poznati alkimist Leonhardt Thurneysser napravio je prvu analizu Rogaške vode. U njemu je otkrio pet sastojaka: zlato, "bergkler", sumpor, magnet i divlju vodu.

U 17. stoljeću pijenje Rogaška vode oporavilo je i samog Grofa Petra Zrinskog, liječnici su bili toliko impresionirani da su počeli proučavati učinke mineralne vode. Zbog dobrih rezultata, voda se uskoro počela distribuirati.

Godine 1685. tiskana je monografija o mineralnoj vodi Rogaška. U to je vrijeme u Europi bilo samo jedna takva knjiga - monografija o belgijskom Spa centru za mineralnu vodu.

Prvi stalni liječnik u Rogaškoj Slatini na inicijativu grofa Ferdinanda Attems naselili u 1804. U radu je surađivao s poznatim liječnika i profesora u Grazu, Beču i Budimpešti.

Početkom 19. stoljeća osnovana je suvremena zdravstvena ustanova. Rogaška Slatina je i dalje jedna od vodećih lječilišta u Europi, poznata po visokoj medicinskoj kvaliteti, jedinstvenim ljekovitim vodama i blagoj klimi. Savršeno odredište za zdravlje i detoksikaciju.