Gurmanski užitci u Zagrebu!!! Pljeskavica od 1kg sa slaninom, feta sirom i prilozima za 2 - 4 osobe u The Movie Pubu u Zagrebu za samo 99kn! Kupon vrijedi do 01.04.18.!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u odličnoj atmosferi popularnog The Movie Puba, jednog od najpopularnijih mjesta svoje vrste u Zagrebu! Kod dolaska imate mogućnost biranja između 2 priloga: pomfrit (3 porcije) ili pole s vrhnjem (3 porcije)... Kupon je iskoristiv do 01.04.2018.

Ponuda uključuje: The Movie Pub Zagreb - pljeskavica od 1kg sa slaninom, feta sirom i prilozima za 2 - 4 osobe za 99kn!

CIJENA UKLJUČUJE: 

Movie pljeskavica od 1kg sa slaninom, 

feta sirom i prilozima za 2 - 4 osobe u The Movie Pubu - Mogućnost biranja između 2 priloga:  pomfrit (3 porcije) ili pole s vrhnjem (3 porcije).

 U prizemlju hotela nalazi se popularni The Movie Pub & Restoran, gdje naši gosti mogu odlično jesti i svakodnevno doživjeti vrhunsku zabavu uz live svirku poznatih bandova u večernjim satima.

   

The Movie Pub & Restoran ” otvoren 2002. godine stekao je status kultnog zagrebačkog okupljališta u koji rado navraćaju gosti iz čitave Hrvatske. Mjesto je vrhunske zabave i provoda. Uređen je u stilu engleskog pub-a. Prostor sa 350 stalnih sjedećih mjesta, podijeljen je na dva dijela, koji po potrebi mogu funkcionirati autonomno svaki za sebe, ali i kao jedinstven prostor. Interijer je uređen s pažljivo odabranim detaljima i stilskim namještajem.

Facebook pogledajte ovdje!