[HRVATSKO ZAGORJE] Senzacionalna ponuda!!! Predah u Hotelu Puntar u Gornjoj Stubici uz 1 ili 2 noćenja za dvoje sa doručkom te 2 ulaznice za kupanje i posjet saunama u Stubakima već od 339kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dođite i opustite se u prekrasnoj prirodi Hrvatskog Zagorja i vrhunskoj gostoljubivosti ljubaznih domaćina! Gornja Stubica nalazi se na sjevernim obroncima park-šume Medvednice, svega 10ak km zračne linije od Zagreba...Ponuda je iskoristiva do 01.04.2018.

Smještaj

Naše sobe su prostrane i prozračne te gostima nude ugodnu atmosferu uz punu funkcionalnost.

Sobe su opremljene televizorom sa digitalnim satelitskim prijemnikom, klima uređajem, minibarom, direktnim telefonom, brzim bežičnim internetom…

Nadalje, u kupaonicama se nalazi tuš kada, wc i sušilo za kosu. Našim gostima nudimo i mogućnost organizacije manjih seminara (do 25-ak osoba) u za tu svrhu opremljenoj prostoriji.

Restoran

Preko 35 godina restoran Puntar je mjesto okupljanja, opuštanja i druženja domaćih i stranih gostiju, bilo da se radi o poslovnim ili obiteljskim ručkovima, večerama, proslavama krštenja, zaruka, pričesti, krizmi, vjenčanja ili nekih drugih svečanosti i prilika. Uz vrhunsko domaće vino, našim gostima je na raspolaganju i vrlo širok izbor tradicionalnih zagorskih jela. 

Oni koji su skloniji internacionalnoj kuhinji, svakako će pronaći nešto za sebe iz naše bogate ponude. 

Od zagorskih specijaliteta vrijedi izdvojiti: domaću šunku, domaće kobasice, sir s vrhnjem, suhi sir, puricu s mlincima, teletinu ispod peke, domaći kukuruzni kruh, zagorske štrukle…

Gdje smo

Gornja Stubica nalazi se na sjevernim obroncima park-šume Medvednice, svega desetak kilometara zračne linije od Zagreba te je okružena mnogobrojnim kulturnim, vjerskim, zabavnim, rekreativnim te turističkim objektima destinacijama. 

U neposrednoj blizini hotela Puntar nalazi se spomen-park Rudolfu Perešinu, legendarnom hrvatskom pilotu u kojem je osim njegove biste smješten i originalni zrakoplov MiG-21. 

Na nekoliko minuta hoda nalazi se župna crkva sv. Jurja, Gupčeva lipa (stablo staro preko 400 godina koje je svjedočilo seljačkoj buni 1573. godine), dvorac Oršić. 

     

U užoj okolici Gornje Stubice nalazi se najveće Marijansko svetište u Hrvatskoj, Marija Bistrica, zatim hoteli Matija Gubec i Terme Jezerčica sa svojim kupalištima i wellnes centrom, mnogobrojni rekreativni i kulturni objekti…

  

Mogući izleti u najveće marijansko svetište Marija Bistrica (udaljeno svega 7 km), Dvorac Oršić (udaljen svega 1 km), Gupčeva Lipa i Crkva sv. Juraja (udaljeni svega 300 m) i spomenik Matiji Gupcu udaljen svega 1,5 km od hotela.