Sarajevo za vikend zvuči kao dobra ideja! 3 dana i 2 noćenja s doručkom u simpatičnom Hotelu Festival **** u staroj gradskoj jezgri, za 2 osobe već od 1199kn! Kupon vrijedi do 01.04.18.!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ako mislite da vam je svaki vikend isti, a svaki odmor liči na onaj prije, ovo bi mogla biti dobra prilika da otkrijete nešto u paru ili sa obitelji...Djeca do 15 godina GRATIS!

Smještaj nadomak stare gradske jezgre, na lijevoj obali Miljacke, izmeđa dva povijesna mosta "Čobanije" i "Principovog".  Ako je vaš posjet gradu poslovne prirode ili ste pak Sarajevo odabrali kao zanimljivu turističku destinaciju, hotel Festival pravi je izbor za Vas!


Hotel Festival smješten u samom centru grada idealan je za sve posjetitelje koji u naš grad dolaze zbog znamenitosti, kulturnih dešavanje ili iz poslovnih razloga.

Hotel raspolaže sa 20 smještajnih jedinica u kategoriji od 4 zvjezdice, a kako je glavni zadatak svakoga hotela da osigura savršen san svojim gostima, zbog čega je svaki detalj u sobama pomno osmišljen.


Hotel ima vlastiti parking  i restoran, koji služi kontinentalni doručak (švedski stol), uz širok izbor tradicionalnih jela iz bogate bosanske kuhinje, a hrana je iz ekološkog uzgoja.


Kupon vrijedi do 01.04.18.

Besplatan WI-FI i parking!!!