[ZADNJI SATI] Figurellin PUSH UP program - SIGURNO SMRŠAVITE uz čak 46 tretmana i 80% popusta za samo 1950 kn! Ponuda je dostupna još samo nekoliko sati...Akcija samo jednom godišnje!!!

69 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite GRAD po želji, ZAGREB, RIJEKA ili ZADAR!!! 46 efikasnih Figurella tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela uz 80% popusta! POSEBNA POGODNOST: anticelulitni/antiageing tretmani za tijelo/lice izvode se Icoon aparatom u Zagrebu i Zadru te LPG aparatom u Rijeci!

Samo jednom godišnje Figurella i Crno Jaje imaju ovakvu vrhunsku akciju!!!

Ponuda uključuje: PUSH UP program trajne vitkosti - godišnja akcija centra Figurella i CrnogJaja.

Ove godine Figurella u svom programu trajne vitkosti  uključuje 46 vrhunskih tretmana: 

18 tretmana u termofiziološkom ambijentu, 

18 suhih ozonskih kupki, 

10 anticelulitnih ili antiageing tretmana za tijelo ili lice (sa Icoon aparatom u Zagrebu i Zadru te LPG aparatom u Rijeci) 

Dodatno: 50 % popusta na TEST INTOLERANCIJE,

+ analiza figure i savjet nutricionista o zdravoj prehrani u 3 grada – Zagreb, Rijeka, Zadar!

VAŽNO!!! Termini za analizu tijela i korištenje tretmana popunjeni  su do travnja!

   Figurella je zadovoljila već tisuće žena dajući im željenu liniju!

Sad je vrijeme da otkriješ metodu Figurella, postigneš trajnu fizičku formu i održiš zdravlje. Suvišni kilogrami koje ćeš izgubiti sa Figurellom više se neće niti lako niti brzo vratiti. Reci napokon zbogom brzinskim dijetama, povjeri se Figurelli i doživjeti ćeš temeljite i trajne promjene. 

Figurella je pravi ženski svijet u kojem možeš očekivati prijateljsku, opuštenu i vedru atmosferu. Među ženama različitih životnih dobi i s istom potrebom uživati ćeš u pozitivnim vibracijama! U ženskom svijetu Figurelle susretati ćeš isključivo žene s istom potrebom: kao se riješiti suvišnih kilograma, učvrstiti tkivo i vratiti zdravlje. Dakle ne samo „smršaviti“ već postići istinsku formu i potaknuti vitalnost. 

Na tretmane se dolazi redovito 1- 2x tjedno.

Kod svakog dolaska tretmani se kombiniraju: jedan tretman vježbanja u termofiziološkom ambijentu i tretman suhom ozonskom kupkom.

Vrijeme trajanja  tretmana kod svakog zakazanog dolaska je individualno!

Uz TEST INTOLERANCIJE upoznati ćeš svoje tijelo i pružiti mu izvor kvalitetnih namirnica koje će te  dovesti do optimalne tjelesne forme i zdravlja. 

RADNO VRIJEME:

ZAGREB: ponedjeljak, srijeda i četvrtak 11-20, utorak i petak 9-18.; 

RIJEKA: ponedjeljak i srijeda 8-17, utorak i četvrtak 11-20 i petak 8-16;

ZADAR: ponedjeljak, srijeda 8-17,  petak 8-16, utorak i četvrtak 11-20.

Termini tretmana se zakazuju prema raspoloživosti.

Već više od dvadeset godina u Hrvatskoj i više od četrdeset godina u svijetu! 

Kad izabereš Figurellu postaješ dio velike svjetske obitelji njezinih zadovoljnih klijentica. Koristeći metodu Figurella više od tisuće žena je postiglo dugotrajno zadovoljstvo sobom. 

Figurella je u potpunosti prirodna metoda mršavljenja, osmišljenja i usavršena proučavanjem ženskog tijela koja odgovara zahtjevima modernih žena da vrate željenu fizičku formu i istinsku ljepotu, onu koja proizlazi iz vitkog tijela u formi te iz pravilnog načina prehrane. Figurella nudi mršavljenje ponajviše onih dijelova tijela koji su za tebe najkritičniji: trbuh, struk, bedra, bokovi. Međutim svaka od nas je jedinstvena, posebna i neponovljiva, zato samo personalizirana metoda dovodi do trajnih rezultata. 

Krenimo od činjenice da uz svakodnevne obaveze moramo  pronaći malo vremena samo za sebe. Uz dobro uloženo vrijeme, stalnu i umjerenu fizičku aktivnost te pažljivu prehranu, postati ćeš ljepša i zdravija.

 

Poklonivši povjerenje Figurellinom stručnom timu tvoj preobražaj započinje i završava u pet koraka:

1. Besplatna analiza Figure na kojoj će profesionalna asistentica ocjeniti trenutno stanje tkiva i mišića, te zajedno sa Tvojim željama odrediti centimetre i kilograme koje želiš izgubiti uz pisanu garanicju na rezultat. 

2. Ciljana fizička aktivnost koja se odvija u posebno patentiranom ležaju Figurella uz nadzor osobne asistentice. Skupine mišića se pokreću blagim i postepenim pokretima, a u kratkom vremenu ćeš postići optimalan rezultat. Sama fizička aktivnost se provodi u ležećem položaju čime se rasterećuje kralježnica i zglobovi,  upravo zbog toga je idealna za sve dobne skupine. Unutrašnjost ležaja stvara i održava stalnu temperaturu od 36,8 C, koja odgovara temperaturi ljudskog tijela. Time je omogućen dobar rad mišića koji potiče lipolizu te odstranjuje masne naslage sa kritičnih djelova tijela (bedra, bokovi, trbuh, struk). Poznato je da tkivo u kojem su nakupljene masnoće hladnije, budući da je manje prokrvljeno kapilarama. Uzroci tome su su povezani sa načinom življenja, osobnom patologijom vezanom uz vene, ali i genetikom zbog koje su neke od nas predodređene na celulit, ali ne zauvIjek. 

3. Terapija aktivnim kisikom (ili ozonom) je najbolja prirodna pripomoć za cirkulaciju. Ovaj vrijedni prirodni saveznik potiče aktiviranje mikrocirkulacije kože i potkožnog tkiva koje se odvija u smjeru od površine kože prema potkožnom tkivu gdje se stvaraju „salaste“ naslage. Aktivni kisik pomaže pri razgradnji molekula masnoće i odstranjivanju masnih i celulitnih naslaga, a koži omogućuje „da udahne“ dovoljnu količinu kisika. Koža tako postaje blistava i svilena, a tkivo kompaktnije, glađe i čvršće. 

Rezultat? Eliminacija celulita, trajno meka i sjajna koža, na dodir baršunasta.

 

3. Pravilna i uravnotežena prehrana uz test intolerancije na hranu. Figurella Ti ne propisuje dijetu, već Te uči kako se pravilno hraniti. Zdravlje se odražava za stolom, stoga je već od malih nogu potrebno usvajati pravila zdrave prehrane. Za razliku od više- manje učinkovitih i pravilnih dijeta koje vrlo često samo prate trendove današnjice, važno je shvatiti da jedino umjereni režim prehrane, onaj koji uzima u obzir potrebe pojedinca, može dati željeni rezultat kada govorimo o zdravlju i vitkoj liniji. Takav način prehrane donjeti će ti niz dobrih rezultata koji će se odraziti na osobu u cijelosti, kako na tvoje fizičko stanje tako i na psihičko stanje. Upravo zato Figurella ti preporuča Test intolerancije na hranu uz pomoć kojeg ćete upoznati svoje tijelo, a Figurellini nutricinisti će Ti izraditi personalizirani plan prehrane. Uz pomoć testa intolerancije na hranu ubrzati  ćeš  sam proces mršavljenja i poboljšati svoje zdravstveno stanje. 

Ponekad zbog nepravilne prehrane dođe do „začpljenja“ organizma, a to se događa kada se javi intolerancija na hranu. Intolerancija na hranu je zakašnjela patološka reakcija na hranu, piće i aditive u hrani. Nastaje usljed nedostatka specifičnih kemijskih tvari ili enzima potrebnih za probavu hrane. Simptomi intolerancije su individualni i javljaju se par sati do dva dana nakon konzumacije hrane ili pića. Možemo ih podijeliti na dermatološke, gastrointestinalne, respiratorne, neurološke i psihološke. 

 Dosadašnja iskustva pokazala su veliko zadovoljstvo naših klijentica koje su promijenivši izbor namirnica, postigle jako dobre rezultate u mršavljenju i gubljenju centimetara te eliminaciji celulita. Novim načinom prehrane i metodom Figurella svoj način življenja su pomakle na jednu višu razinu, na bolje, a to je stil za kojim svi težimo. 

5. Icoone ili LPG cellu – M6 anticelulitni ili antiageing tretmani savršeno upotpunjuju metodu Figurella i daju ti blistave rezultate. Ova patentirana tehnologija je jedina na svijetu koja omogućuje preoblikovanje i stvara sklad tijela, potiče obnovu kolagena, te vraća prirodni tonus koži. Osim na tijelu preporučaju se i antiageing tretmani lica uz pomoć kojih se smanjuju jako izražene bore, reaktivira se elastin te se potiče  obnova prirodnog kolagena koji vraća sjaj i tonus koži.  

ICOONE - ROĐENJE MIKROALVEOLARNE LJEPOTE

Patentirana tehnologija ICOONE je jedina na svijetu koja pri svakom dodiru sa kožom vrši 1180 mikrostimulacija na svaki kvadratni decimetar tijela. Nova metoda mikroalveolarne stimulacije omogućava  kontinuirano djelovanje na strukturu masnih stanica i izvanstanične mreže što omogučava revolucionalno rješenje u tretmanu za smanjenje celulita i lokaliziranih masnoća. Icoone tehnologija se primjenjuje u tretmanima lica i tijela, a  rezultati su vidljivi već nakon prvih tretmana. 

 

LPG Cellu M6

Lpg cellu m6 uspješno djeluje na jačanje mikrocirkulacije kože i potkožnog tkiva čime se eliminira celulit, potiče se obnova kolagena i vraća tonus vezivnom tkivu  poboljšavajući tako cjelokupni izgled kože. Osim što djeluje na eliminaciju celuluta LPG Cellu M6 pruža i anti-ageing tretman lica. Djeluje tako da potiče obnovu prirodnog kolagena i vraća tonus vezivnom tkivu lica, a rezultat je svijež i mladolikiji izgled.

 

Figurella poštuje Tvoje vrijeme koje je, složiti ćemo se, izuzetno važno svima nama. Dovoljno je odvojiti dva sata tjedno za umjerenu fizičku aktivnost kako bi razbili jednoličnost svakodnevnog sjedenja u uredu. Zahvaljujući umjerenom vježbanju izgubiti ćeš suvišne jastučiće baš tamo gdje je potrebno i vratiti elastičnost mišićima i tkivu, poboljšati cirkulaciju, a time i tonus kože. I na kraju nemoj zanemariti dobro raspoloženje koje doprinosi odličnom psihofizičkom stanju općenito. Tih nekoliko sati je tako malo u odnosu na promjene koje te čekaju, a to je kvalitetniji i zdraviji život. 

Vrlo je važno reći da ćeš  u Figurelli smršaviti bez gladovanja, učvrstiti svoje tijelo i oblikovati mišiće te vratiti osjećaj zadovoljstva u svome tijelu. 

Uz promjenu životnog stila trajni rezultati su zagarantirani, zato posjeti Figurellu i budi i Ti jedna od tisuće zadovoljnih žena!

Nakon kupnje kupona, potrebno se javiti u centar Figurella radi dogovora oko analize tijela i prvog dolaska, na slijedeće brojeve telefona i lokaciju:

 Adresa i kontakt telefon usluge: 

Zagreb - Petrinjska 6., tel: 01/4848-592; Tel/Fax: 01/4847-895

Rijeka - Ivana Zajca 7. tel:051/321-433; Tel/fax: 051/321-434,

Zadar - Ul. Postrojbe specijalne policije 15., tel: 023/305-010; Tel/Fax: 023/305-438