Odmor na otoku Krku! 3 dana/2 noćenja na bazi 2 polupansiona (buffet doručak i večera), u sobi Pansiona Zeba + besplatni wi-fi + besplatni parking, sve za 2 osobe već od 959kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

POSEBNA POGODNOST: dijete u sobi s dvoje odraslih na pomoćnom ležaju do 12 godina plaća 50% jeftiniju cijenu od ukupne!

Pansion Zeba Vam želi dobrodošlicu na otoku Krku u Hrvatskoj. U otočnom mjestu Šilo, slikovitog položaja u Kvarnerskoj uvali, samo 50 metara udaljenom od romantične luke možete uživati u svom zasluženom odmoru. Otkrite odavde, zajedno sa svojom obitelji, ljepote Hrvatskog otočnog svijeta brodom ili pješice. Pustite duši na volju i opustite se u srdačno vođenoj oazi mira sa vlastitim restoranom, grilom i Koktel barom.

Pansion je okružen bujnom mediteranskom florom. Udaljen je cca. 80 metara od pješčane plaže. Iznajmljivači su vam u svako doba na usluzi. U ponudi je sadržan obilan bife doručak sa toplim napitcima, sokovima, slatkim i ukusnim delicijama.

Polupansion možete po želji uz doplatu rezervirati. Ako želite ostati fleksibilni možete svakodnevno spontano odlučiti dali želite ručati i/ili večerati u a la carte restoranu.

Cijela kuća je prije dvije godine kompletno renovirana. Internet je preko bežičnog WLAN-a u cijelom pansionu besplatno dostupan. Satelitska televizija je također u svakoj sobi dostupna. Sve sobe raspolažu klima uređajem sa individualnim upravljanjem.

Mogućnost izleta brodom, brodom sa staklenim dnom, gliserom kao i taxi brodom te izleti na otok Rab ili u Crikvenicu, u suradnji sa Marinero Tours, plaćanje na licu mjesta.

Otok Krk

Otok koji je premostio more da bude bliže kopnu, svijetu i ljudima. Sedam gradova kaštela - sedam utvrda otočnih, očuvani biseri davnih vremena uklesani u kamen glagoljicom, tisućljetni spomenici, zaspali dvorci Frankopana - knezova krčkih, crkve u kojima odzvanja šapat molitve, kapelice i samostani, suhozidi - jedinstvene međe načinjene od kamena i žuljeva, trave mirisne i ljekovite, posoljene masline, plaže snježnobijelih oblutaka, vječna pjesma mora i cvrčaka na žegi, pršut osušen na buri, med i vino, sir i maslinovo ulje, suhe smokve i rakija za dobrodošlicu, davno pristigao kovčeg prepun tajni, otok je Krk.