[NOVO] Doživite pravu romantiku ove veljače! 2 dana i 1 noćenje s doručkom u prekrasnom hotelu ROYAL INN 3* u Beogradu, u dvokrevetnoj sobi, boca kvalitetnog vina, sve za 2 osobe za 462kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

ROYAL INN 3*- novi izgled hotela na staroj lokaciji, koji svojim šarmom osvaja i one sa najizbirljivim ukusom! Kupon se može iskoristiti isključivo u terminu od 14.02.18. do 15.02.18.!


ROYAL INN 3*- Osjetite povijest Beograda obučenu novim ruhom, okusite draž boemske prošlosti zaslađene suvremenim duhom prijestonice. U svaku od naših 97 soba utkan je elegantni šmek kraljevskih boja i materijala. Naš restoran na dva nivoa zadovoljiće sva Vaša čula.

Ponuda uključuje za 2 osobe: 

2 dana, 1 noćenje s doručkom, u dvokrevetnoj sobi,
boca kvalitetnog vina,
besplatan parking,
besplatan wi-fi. 

Djeca do 7 godina gratis u krevetu s roditeljima!


Hotel Royal Inn je sagrađen 1883. godine, i predstavlja prvi hotel u Beogradu. Nalazi se u ulici Kralja Petra, jednoj od najstarijih i najljepših ulica u Beogradu, koja se nalazi pod zaštitom države, i koja predstavlja jedinu ulicu u Europi u kojoj se miješaju barok, akademizam, secesija, art deco, modernizam i orijentalni stil.

Hotel Royal Inn se nalazi u samom srcu starog dijela Beograda, u neposrednoj blizini glavne pješačke i šoping ulice Knez Mihailove, Trga Republike, tvrđave Kalemegdan-koja predstavlja kulturno povijesni kompleks sa lokacijom iznad ušća Save u Dunav.

ODMAH po kupnji kupona sve informacije vezano za rezervaciju termina možete dobiti putem maila booking@royalinn.rs ili putem telefona + 381 69 323 4551, uz KOD i ID kupon po primitku.