Iskoristite sunčane dane i kupajte se na predivnoj plaži Srebrna na Otoku Visu! Najam apartmana Janković na Visu na 2 ili 6 noćenja za 4 osobe uz 50% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite 3 ili 7 dana u apartmanima Janković udaljenim samo par minuta od najljepše plaže na Visu - Srebrne uz čak 50% popusta!

Ponuda uključuje izbor između dvije opcije koje trebate odabrati prije kupnje kupona:

Prva opcija: 3 dana i 2 noćenja u apartmanu za 4 osobe u uvali Srebrena na otoku Visu.

Druga opcija: 7 dana i 6 noćenja u apartmanu za 4 osobe u uvali Srebrena na otoku Visu.WWF je Vis proglasio jednom od deset posljednjih rajskih oaza Mediterana, a Guardian ga je proglasio jednim od deset najzanimljivijih otoka svijeta!


Ponudu možete iskoristiti bilo preko vikenda ili preko tjedna, uz prethodnu provjeru i najavu. Svakako se ne treba ograničiti samo na vikend jer vrijeme je na Visu u ovom periodu prekrasno za odmor, tijela i uma, bilo mladog para, prijatelja ili cijele obitelji.


Relaksaciju će svakako svi pronaći u ovom čarobnom i još uvijek prirodno netaknutom mjestu bilo uz večernju šetnju uz more, obližnji maslinik ili pripremanjem slasne večere na vanjskom kominu ispod neba prepunog zvijezda.U blizini otoka Visa nalazi se i otok Biševo te poznata i nezaobilazna Modra špilja, dragulj jadranske obale. Oko podneva za mirnog mora sunčeve zrake prodiru kroz podvodni otvor u Modru špilju, reflektiraju se od bijelog dna i osvjetljavaju špilju modrom, a predmete u vodi srebrnastom bojom.


Provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na 091 526 92 86 ili na info@vis-apartment.com prema raspoloživosti.