[LOVRAN] Romantična ponuda za 2 ili 4 osobe! 3 dana i 2 noćenja za 2 osobe u apartmanu Tomić A-5 za samo 499 kn ili za 4 osobe za samo 699kn! Kupon za ponudu vrijedi do 30.03.18.

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kako kaže jedna poznata kvarnerska pjesma... Lovran, Lovran gradić mali u njemu nam niš' ne fali.... zato dođite u taj najljepši gradić na obali i uživajte u njegovoj posebnosti, ljepoti i tišini gdje se samo čuje zvuk mora i miris borova...

Apartman se nalazi u centru Lovrana, Ul. M.Tita 31 u neposrednoj blizini (udaljenost 50m) obalnog puta (Lungo mare) i plaže. Odmah do plaže za odrasle nalazi se plaža za djecu sa dječijim igralištem. Na udaljenosti cca 500m od apartmana nalazi se i plaža za kućne ljubimce.

Apartman je na mirnom položaju sa pogledom na more.


Površina apartmana je 41,41m2. Apartman se sastoji od kuhinje, kupatila sa wc-om, tuš kadom, dnevnog boravka i spavaće sobe.

Kuhinja je opremljena sa hladnjakom, kombiniranom elektro i plinskom peći sa pećnicom na struju, stol za objed, kafe mašina, toster, kuhalo za vodu i priborom za pripremu i konzumaciju jela.

U dnevnom boravku se nalazi ugaona koja se može razvući i gdje mogu spavati dvije osobe, TV sa SAT antenom i mali stol.

U spavaćoj sobi je francuski ležaj od kovanog željeza sa plakarom.


U neposrednoj blizini apartmana nalazi se prodavnica prehrambenih artikala, restoran, apoteka, autobuska postaja, pošta, sve na udaljenosti od cca 50- 100m.


Događanja u Lovranu popratite na ovom LINKU!