Odmor u POREČU, u luksuznom Grand Hotelu Palazzo****! 1 polupansion, noćenje u Superior sobi s pogledom na more, korištenje Wellness i SPA zone...sve za 2 osobe i za samo 799 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite savršeni odmor u prestižnom i najstarijem hotelu Poreča, Grand Hotelu Palazzo**** koji će Vas šarmirati raskošnom arhitekturom carskog doba i savršenim položajem, tik uz more, u samom centru Poreča! NE PROPUSTITE - za 2 kupljena kupona Grand Hotel Palazzo Vam poklanja gratis masažu u trajanju 25 min, po osobi!!! Dijete do 3. godine boravi - gratis!

Hotel Grand Palazzo**** u Poreču izgrađen je 1910. godine za potrebe pripadnika aristokratskog društva i imućne buržoazije. Smješten je neposredno uz more, na porečkom poluotoku, i nakon obnove 2009. godine opremljen je najsuvremenijim udobnostima.

Neponovljiv pogled na povijesne spomenike Staroga grada pruža se s jedne, a na otok Sveti Nikola i more s druge strane. Mirisi mora i borova iz obližnjeg parka stapaju se u pravi mediteranski ugođaj.

Pored ljubaznog osoblja, svojim gostima nudimo kompletan komfor za rekreaciju i opuštanje: elegantno opremljene sobe i suitove (opremljene flat-screen Sat- TV-om, klima uređajima za hlađenje i grijanje, modernim kupaonicama s podnim grijanjem, sef, mini bar, besplatna WLAN mrežu), vanjski bazen s pool bar-om, intimnu wellness i spa zonu, mogućnost za seminare i kongrese te restoran i cafe bar.

Gosti mogu parkirati automobile na obližnjem parkiralištu pod nadzorom do kojeg prometuje besplatni hotelski prijevoz.

Wellness i SPA

Ekskluzivni Spa centar s prekrasnim pogledom na plavo more obuhvaća:

Wellness tretmane i masaže - Ovom ponudom ostvarujete 20% popusta na sve tretmane u Wellness & Spa centru!

POREČ - grad koji spaja staro i novo, moderan način života i ostatke minulih vremena. Posjetite nas i sami se uvjerite da uz razgledavanje starih spomenika možete uživati u modernom komforu ponude grada.  Prošetajte Decumanusovom ulicom u staroj jezgri grada, posjetite baziliku sv. Eufrazija koja potječe iz 3. stoljeća te nastavite šetnju na rivi i uživajte u bogatoj gastronomskoj ponudi grada gledajući more.

Eufrazijeva bazilika iz 6. stoljeća je jedini cjelovito sačuvan ranokršćanski sklop iz toga vremena sačuvan u svijetu!

1997. godine uvršetna je na UNESCO-vu listu svjetske baštine.

Turistički obilazak moguć je svakodnevno, osim u vrijeme vjerskih obreda. Moguće je i popeti se na zvonik s vidikom na Poreč i okolicu.