Dovedite se u formu i postanite fit! 30 tretmana brzog, sigurnog i učinkovitog mršavljenja u SPLITU u centru Magnetic Spa uz nevjerojatnih 80% popusta i za samo 999kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Stres i nepravilna prehrana dramatično povećavaju broj ljudi s prekomjernom tjelesnom težinom! Zato smo za Vas u Salonu Magnetic Spa u Splitu pripremili čak 30 tretmana mršavljenja! Na prvi tretman je potrebno doći do 15.02.2018. Svi tretmani se trebaju iskoristiti do 31.03.2018.

Ponuda uključuje: Magnetic Spa Centar, Split - paket od 30 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela: 

Paket uključuje

5x Kavitacija, 

10x Presso terapija, 

10x Powertrainer, 

5x Aromaterapija tijela.


Ovaj bezbolan i neinvenzivan tretman predstavlja savršenu alternativu liposukciji i osigurava dramatično poboljšanje tjelesnog izgleda

Napredna tehnologija kavitacije omogućava koncentraciju energije na točno određenoj dubini u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje masnih stanica u potkožju. Površina kože, žile, živci i mišići pri tom ostaju netaknuti. 

Rezultati su vidljivi već na početku terapije

U Magnetic SPA centru pružamo najbolju kavitaciju, Green CaVite Prestige, sa ISO certifikatom i odobrenjem Ministarstva zdravlja RH!


PRESSO TERAPIJA - aparaturna limfna drenaža

Kako ručna tako i aparaturna  LIMFNA DRENAŽA  sve je potrebnija kako bismo se bolje osjećali i bili zdravi. Svim tim bolestima zajednički uzročnik  je loša cirkulacija. Limfna dreanaža utječe poboljšava cirkulaciju, protok krvi i limfe, povećava elastičnost kože,...


Magnetic Spa centar –Beauty centar ima jedini na području Dalmacije hladni laser Zeronu 

Također jedini na području Dalmacije posjeduju: Dermafrack aparata - najbolji aparat za mezoterapiju lica i tijela sa ampulama: hyaluron, antiage, vitamin C, lighten za izbjeljivanje fleka te Clarify za liječenje akni.

Dijamantna mikrodermoabrazija odlična kod osnovnih tretmana lica kao i za uklanjanje sitnih bora, ožiljaka, fleka i akni. Radiofrekvencija -za lice i tijelo.

Kozmetika s kojom rade u centru: Becos, Selvert Thermal, Afrodita (za lice i tijelo) te Gewol, Julijana nails i Reforma kod pedikure, manikure, gel noktiju te UV lakiranja.