PodržimoNaše

Upotpunite zimske dane aktivnim odmorom u Međimurju! 2 noćenja s doručkom u Sobama Rea i neograničeno kupanje u toplicama Sveti Martin za 2 osobe za 599 kn! Kupon vrijedi do 01.06.'18!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Apartmani „Rea“ nalaze se u naselju Brezovec koji je prostorno povezan sa Svetim Martinom na Muri! Djeca do 6 godina gratis boravak u krevetu s roditeljima ili dječjem krevetiću bez nadoplate!

Sobe Rea nalaze se u blizini Toplica Sveti Martin kojima su povezani modernom cestom sa pješačko-biciklističkom stazom pogodnom za panoramsko pješačenje i vožnju biciklom. Udaljeni su svega 500 metara od dućana, pošte, ljekarne, restorana i kafića do kojih se dolazi modernom pješačkom stazom.

Nalaze se u naselju Brezovec koji je prostorno povezan sa Svetim Martinom na Muri. Apartmani su vrhunsko opremljeni površine 55 m2 sa prekrasnim terasama. Lijepo uređeno dvorište sa puno cvijeća i ljubaznim domaćinima garancija su ugodnog boravka.Sveti Martin na Muri leži na desnoj obali donjeg toka rijeke Mure, u dolini između zadnjih sjevernih brežuljaka međimurskih gorica prema rijeci Muri. Najsjevernija je geografska općina Republike Hrvatske.

Na prostoru općine mogu se izdvojiti dva tipa reljefa: nizinski i brežuljkasti a područje karakterizira umjereno svježa kontinentalna klima. Područje uz rijeku Muru proglašeno je regionalnim parkom prirode Mura-Drava. Mura je na ovom prostoru zadržala svoje prirodno blisko obilježje te je bogata raznovrsnim biljnim i životinjskim svijetom.

Rijeka Mura je poznata po mnoštvu mlinova (melina) a jedan takav je rekonstruiran 2005. godine i danas prima veliki broj posjetitelja. Župa Sv. Martina nalazi se na popisu župa Zagrebačke biskupije iz 1334. godine kao Sancti Martini. Najvredniji očuvani spomenik do danas je gotičko-barokna župna crkva Sv. Martina a na jednoj od konzola u crkvi uklesana je godina 1468. što predstavlja najstariji uklesani zapis arapskim brojkama u Hrvatskoj.

3 dana neograničeno kupanje u Termama Sveti Martin!

Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživosti termina na mail: apartmanirea@gmail.com, te po primitku kupona rezervacija uz KOD i ID kupona.