[VARAŽDIN] Do vitkog tijela uz 30 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela u ARTE VITI! Po super cijeni, za samo 990 kuna riješite se masnih naslaga na kritičnim područjima!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kritične zone dovedite u red! 30 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela uključuje 10 tretmana u termoslim kapsuli, 5 SlimLine sauna, 5 elektrostimulacija, 5 limfnih drenaža i 5 tretmana body wrappinga!

Termo kapsula

Pomoću aktivnih, ciljanih vježbi u Termo kapsuli, postižemo odlične rezultati u gubitku težine i centimetara na najkritičnijim zonama na tijelu! Konstantna temperatura od 37 C u Termo kapsuli koja omogućuje u samo 25 minuta vježbanja potrošiti 1500 kCal, što je 3-4 puta više masnoće nego uobičajenom tjelovježbom.


Limfna drenaža 

radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na tai način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledat će utegnutije i glađe.

Slim line sauna

SlimLine kapsula ima predprogramirane programe za jednostavne terapije za cjeloviti gubitak tjelesne težine (programi mogu biti tako osmišljeni da omogućavaju različite učinke, tj. za mali, srednji ili znatni gubitak tjelesne težine).

Što su SlimLineTM tehnologije za ubrzavanje metabolizma i gubitak tjelesne težine?

SlimLine kapsula predstavlja prvi sustav kapsule s medicinskim učinkom, koji omogućava gubitak tjelesne težine zahvaljujući integriranim sinergističkim tehnologijama: termalnom konvekcijom/ bliskim infracrvenim toplinskim zračenjem, terapijom intenzivnim LED diodama od 30W i 99-postotnim čistim kisikom.

Body Wrapping

U anticelulitnim tretmanima i programu mršavljenja obavezno koristimo visokoefikasnu metodu oblikovanja tijela "Body Wrapping“. Već nakon prvog tretmana dolazi do pokretanja i postepenog topljenja masnih naslaga na tijelu. Rezultati su vidljivi i mjerljivi.

Obim ugroženih zona se znatno smanjuje, koža postaje glatka i zategnuta. Zone koje vrlo uspješno tretiramo su trbuh, bokovi, butine i stražnjica. Za najbolje rezultate ovu metodu uvijek radimo u kombinaciji s termo dekom.

Kada se uz Body Wrapping radi i Vibracijski trening, rezultati smanjenja masnog tkiva se multipliciraju. Stoga uvijek preporučujemo kompletni program mršavljenja za najučinkovitije rezultate.


Elektrostimulacija

Elektrostimulacija mišića je terapija kojom se ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te reducira celulit. Elektrostimulatori mišića funkcioniraju preko elektroda postavljenih na tijelo, koji inducirajući strujne impulse stimuliraju mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju. Stimulatori mogu stvarati specifične kontrakcije za različite rezultate, kao što su: uklanjanje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita, ras t- povećanje mišićne mase, relaksaciju, eliminaciju toksina, itd. Elektrostimulacija je posebno učinkovita metoda za uklanjanje masnih jastučića na najkritičnijim dijelovima tijela kao što su trbuh,bedra i stražnjica. Koristi se kao samostalna, ali i kao dodatna terapija, koja ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te zaista u vrlo kratkom vremenu primjećujemo pozitivne promjene na koži i mišićnom tonusu - vrlo brzo reducira celulit.

Učinci elektrostimulacije: smanjuje opseg na kritičnim dijelovima tijela, stimulirajući prokrvljenost i povećavajući trošenje masnoća, oblikuje mišićnu strukturu i učvršćuje tkivo čime se smanjuje nataložena masnoća, poboljšava tonus i smanjuje oštećenja kože (strije), poboljšava elastičnost kože, djeluje sustavno na cijelo tijelo, pospješujući izlučivanje suvišnih otpadnih tvari iz organizma, čime ubrzava detoksikaciju tijela, zato se celulit vidljivo smanjuje.

 

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 7 dana unaprijed na br.tel: 095 507 0979, uz KOD i ID kupona po primitku!