Grad ljubavi i karnevala - Venecija! Polasci: Krapina, Zabok, Zagreb, Karlovac i Rijeka: 10.-11.02. uz prijevoz autobusom, noćenje s doručkom u hotelu 3* u Lido di Jesolo 415kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak iz Krapine-parkiralište FINA u 04.30 sati, Zaboka-stari blok kolodvor u 04.50 sati, Zagreba-autobusni kolodvor u 05.30 sati, Karlovca u 06.15 sati (kod benzinske Petrol iza naplatnih kućica), te Rijeke s Odmorišta Vrata Jadrana u 08.00 sati.

Program putovanja:

1. DAN

Polazak iz Krapine-parkiralište FINA u  4.30  sati, Zaboka-stari blok kolodvor u 4.50 sati. Polazak iz Zagreba-autobusni kolodvor u  5.30  sati. Polazak iz Karlovca u 6.15  sati (kod benzinske Petrol iza naplatnih kućica) prema dogovoru. Polazak za putnike iz područja Rijeke s Odmorišta Vrata Jadrana u 8.00 sati. Slijedi ugodna vožnja autobusom kroz Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja radi odmora. Dolazak do pristaništa na Punta Sabbioni, vožnja brodićem do VENECIJE– San Marco. Po dolasku šetnja gradom u pratnji stručnog vodiča: Riva degli Schiavoni, trg sv. Marka, Duždeva palača, bazilika sv. Marka, most Rialto... Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u karnevalskim događanjima. Polazak iz Venecije – San Marco u kasnijim poslijepodnevnim satima, vožnja brodićem do pristaništa. Smještaj u hotel u Lido di Jesolu ili okolici Venecije. Noćenje.

2.DAN 

Doručak. Vožnja autobusom do Punte Sabbioni i dalje brodićem na prekrasne otočiće venecijanske lagune: TORCELLO, MURANO i BURANO. Posjetit ćemo otok Torcello, mjesto gdje je počela priča o Veneciji i Mletačkoj Republici, mjesto gdje je laguna nekad bila najneseljenija. Jedan od najpoznatijih zaljubljenika u šarm i mir Torcella bio je američki književnik Ernest Hemingway koji je na otoku kratko i živio. Murano je poznat po izradi predmeta od stakla. Posjet radionici Murano stakla uz prikaz procesa izrade po staklu, a zatim Buranu, najslikovitijem otočiću lagune s vedrim raznobojnim kućicama neodoljiva šarma i tradicionalnom središtu izrade poznate venecijanske čipke. Slobodno vrijeme za osobne programe do povratka brodićem do Punte Sabbioni i polazak autobusa za Hrvatsku u 17.00 sati. Očekivani dolazak na mjesto polaska očekuje su u kasnim večernjim satima.