PRANA - SPA KOKTEL u Beauty centru PRANA u Puli! 4 tretmana mršavljenja 50% povoljnije i za samo 249 kn! Kupon se može iskoristiti do 29.03.2018.!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket uključuje: 1. tretman: piling tijela, 2. tretman: masku sa algama, 3. tretman: termo deku, 4. tretman: masaža cijelog tijela od 45 min!


SPA KOKTEL ZA TIJELO


Tretman se sastoji od:

1. Piling cijelog tijela - Pilingom tijela se skida sloj odumrlih stanica te koža dobiva sjaj i mekoću i bolje upija hidratantna sredstva. Piling ima za cilj skinuti odumrle stanice kože i na taj način ju osvježiti. Također, piling stimulira regeneraciju kože te zaglađava i omekšava suhu i grubu kožu. Dobro izbalansirani aktivni sastojci nježno otpuštaju i skidaju rožnate stanice kože.

Tretman je primjeren za sve tipove kože, a zbog istovremenog efekta masaže, stimulira se mikro cirkulacija krvnih žila i time se poboljšava cirkulacija krvi. Pomognemo li pilingom koži da odbaci odumrle stanice, učinit ćemo kožu jako zahvalnom. Bolje će disati, djelovat će pomlađeno i biti glatka i sjajna.

 

2.Maska sa algama i zamatanje u termo deku - obloga alge pomaže u izbacivanju toksina iz vašeg tijela. Pasta se nanosi na tijelo toplo i umatanje u termo deku pojačava se sam proces znojenja. Tokom takvog procesa tijelo uklanja nečistoću. Ne samo da se uklanjaju toksini već i mrtva koža. Alga koja se nanosi na tijelo bogata je proteinima, vitaminima, mineralima i lipidima kožu čini zdravom, lijepom i elastičnom. Omatanje u algama smanjuje se celulit, izbacuje se višak vode i oblikuje se tijelo.


3. Masaža od 45 min - ugodna masaža cijelog tijela u trajanju od 45 min. Stres ima čestu tedenciju da se očituje u ramenima i vratu. Napredniji oblici posturalnog stresa pojavljuju se kao bol u nižim dijelovima leđa. Masaža može neutralizirati neravnotežu uzrokovanu kod predugog sjedenja ( posao ). Medicinska istraživanja otkrila su da terapija masažom je jednako učinkovitija kao i druge metode lječenja kod kronične boli u leđima. Masaža poboljšava cirkulaciju, oslobađa tjeskobu i depresiju. Vrlo uspiješno pomaže kod smanjenja učestalosti glavobolja, problema sa spavanjem i slabim imunitetom.