Savršen odmor nedaleko NP Krka u dvoje! 2 dana/1 noćenje u dvokrevetnoj sobi uz doručak u Agroturizmu Kalpić ili uz opciju sa ROMANTIČNOM VEČEROM, sve za dvoje i već od samo 350kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Idila, mir, priroda...sve što Vam treba za savršen obiteljski odmor, daleko od gradske vreve, gužvi i svakodnevnog stresa... Prije same kupnje kupona odaberite željeni paket SA ili BEZ VEČERE! Kuponi se mogu spajati, pa možete produžiti Vaš boravak sve do čak 30.04.18.! Dođite i prepustite se hedonizmu!


Agrotourizam Kalpić nalazi se u blizini Nacionalnog parka Krka, 17 km od Šibenika. 

Sastoji se od 3 tradicionalne hrvatske kamene kućice i 1 veće kamene kuće.

Sve spavaće sobe uređene su antiknim, uglavnom drvenim namještajem s prepoznatljivim izvornim rezbarijama.

U blizini je smještena je autentična dalmatinska konoba u kojoj se poslužuje velik izbor domaćih vina i likera poput rakije. 

Gosti se mogu u bilo koje vrijeme pridružiti domaćinima u berbi ljekovitog bilja, smokava i trešanja koji se organski uzgajaju u sklopu Kalpića, naučiti kuhati jedno od tradicionalnih dalmatinskih jela i kušati lokalni specijalitet, pršut, a krajem rujna i prisustvovati tradicionalnoj berbi grožđa.

Nacionalni park Krka privlačan je istinskim ljubiteljima prirode, onima koje zanimaju narodni običaji i svima koji žele uživati u kulturnoj i ugostiteljskoj ponudi. Najposjećeniji dijelovi NP Krka su Skradinski buk i Roški slap. Unutar parka posjetitelji imaju mnogo toga zanimljivog za vidjeti i činiti: razgledati Skradinski buk i Roški slap; šetati edukativnom stazom, pogledati etnografsku prezentaciju, okrijepiti se u ugostiteljskim objektima i kupiti suvenire. 

Posjetitelji mogu također posjetiti i ostale zanimljive lokalitete: jednu od najljepših edukativnih pješačkih staza "Stinice - Roški slap - Oziđana pećina" (ukupne dužine 8.5 km), zatim vidikovce iznad Manojlovačkih slapova i Brljana te Bilušića buk, zatim Burnum - rimski vojni logor (lukove zapovjedne zgrade i jedini vojni amfiteatar u Hrvatskoj na području sela Ivoševci) i arheološku zbirku Burnum - Muzej u Puljanima. 

Otok Visovac, Roški slap i manastir Krku te utvrdu Trošenj moguće je i organizirano posjetiti izletničkim brodovima.

Nacionalni park Krka može se posjećivati tijekom čitave godine.

Cjenik ulaznica i izleta nacionalnog parka Krka pogledajte ovdje.