[VARAŽDIN] ODLIČAN paket tretmana koji rješavaju problem celulita, pridonose mršavljenju, detoxikaciji i preoblikuju Vaše tijelo! 30 tretmana uz kriolipolizu u Studiu za njegu Touch za 748 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kriolipoliza je najnoviji hit u svijetu tretmana za mršavljenje za koju su ispitivanja pokazala da samo jedan tretman može uništiti oko 25% masnih stanica! Metoda je osmišljena od strane dvojice američkih lječnika, Dietera Mansteina i R. Rox Andersona i izazvala je pravu estetsku revoluciju... Kupon se može iskoristiti do 31.03.2018.! Svim kupcima GRATIS 1 radiofrekvencija lica i 10 min sunčanja!


Postupkom hlađenja vrlo niskim temperaturama (od -5 °C) masne stanice se smrzavaju te dolazi do njihova prirodna odumiranja – apoptoze. Kriolipoliza pokreće usporeni metabolizam, a smanjivanje masnih naslaga nastavlja se i nakon tretmana. 

Blagodati kriolipolize, tretmanom lica koji se posebno prilagođava individualnom stanju kože, a osim učvršćivanja tonusa, uklanjanja podbratka, crvenila i sitnih kapilara, odlično djeluje protiv tamnih podočnjaka te ekspresno pomlađuje i osvježava kožu.


GuaSha je jedna od najstarijih kineskih prirodnih tehnika iscjeljivanja.

Na površinu kože nanose se birana biljna ulja te se posebnim masažnim pokretima izvodi tehnikoa struganja duž meridijana sa “obsidian” kamenom. Kombinacija biljnih ulja i tehnika “struganja”, masiranja, daje izuzetan drenažni i detoksifikacijski učinak.


Ultrazvučna kavitacija je široko priznata kao jedna od najučinkovitijih metoda za smanjenje celulita i gubitka lokaliziranih masti.Ultrazvučna kavitacija djeluje tako da razbija duboke tvrdokorne lokalizirane masnoće tkiva koje se naknadno filtriraju kroz limfni i mokraćni sustav.


Također je učinkovit u smanjenju celulita, stanje koje utječe na većinu žena starijih od dvadeset godina, bez obzira dali su mršave ili pretile.


Smanjenje volumena tkiva (masti)

Oblikovanje tijela

Zatezanje kože i toniranje

Uklanjanje celulita

termodeka i body wrapp


Princip rada termo deke se temelji na infracrvenom zagrijavanju koje potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju i čitavi metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukciju celulita i masnih naslaga. Zagrijavanje potiče i propusnost limfnih čvorova te oslobađa protok limfe pa se može koristiti i u terapiji edema.


Body wrapping je tretman tijekom kojeg na tijelo klijentice nanosimo preparat (kremu), a djelovanje aktivnih sastojaka iz kreme pospješujemo zamatanjem tretiranih dijelova tijela u plastičnu foliju.


Body wrapping provjereno je učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno smanjuje celulit, obujam i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana.