Valentinovo je praznik ljubavi stoga Vam poklanjamo masažu u paru u trajanju čak 45minuta u Original Thai Massage House u Zagrebu i za samo 190kn!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Salon originalne medicinske tajlandske masaže - Original thai massage house nalazi se na adresi Petra Preradovića 32 u centru Zagreba, uređen u tajlandskom stilu. Kupon se može iskoristiti do 31.03.2018.!

Masaža ima pozitivne rezultate na kožu i vodi vas u stanje blaženosti te čini tijelo i duh opuštenijima i radosnijima. Blagotvorno djeluje na kožu, prvenstveno umiruje i relaksira.


O salonu:


Salon nudi posebnu tehniku medicinske tajlandske masaže razvijenu prije 2500 god. u Indiji te je postala temeljem tradicionalne medicine u budističkoj religiji.
Znanje ove tehnike se prenosilo generacijama s koljena na koljeno te je osnovana prva škola tradicionalne tajlandske masaže u poznatom hramu Wat Pho.


Masaže izvode tajlanđanke terapeuti medicinske tajlandske masaže sa osmogodišnjim iskustvom koje su svoje znanje stekle u traning centrima diljem tajlanda u sklopu Thai Traditional Medical Services Society (državne skole tradicionalne medicinske thai masaže).


Novootvoreni salon originalne medicinske tajlandske masaže - original thai massage house na adresi Petra Preradovića 32 u centru Zagreba uređen je u tajlandskom stilu

Nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina isključivo putem maila: original.thai.massage.house@gmail.com