Dvodnevno putovanje autobusom u ljetovališta SAN MARINO, RIMINI I RAVENNU s uključenim noćenjem na bazi doručka u hotelu 3* za samo 619 kn/osobi!!!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon moguće iskoristiti 30.04.-01.05.2018. Polasci iz Zagreba, te uz prethodnu najavu mogući iz Karlovca i Rijeke.

PROGRAM PUTOVANJA:


1.dan ZAGREB/RIJEKA - FERRARA - RIMINI

Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, turistički peroni 502-506 u 06:00 sati. Polazak iz Karlovca s benzinske crpke Petrol kod naplatnih kućica u 06:45 sati (okvirno vrijeme, obavezna prijava kod rezervacije programa). Polazak iz Rijeke sa sjevernog stajališta Vrata Jadrana u 08:30 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Dolazak u Ferraru, jedan od najvažnijih gradova pokrajine Emilia Romagne. Stari renesansni dio grada je upisan na popisu UNESCO-ve svjetske baštine. Šetnja gradskim središtem uz dvorac obitelji Este, katedralu sv. Juraja i židovsku četvrt. Nastavak puta uz obalu Jadranskog mora do grada Riminija, rodnog mjesta poznatog režisera Federica Fellinija, razgled grada: hram Malatesta (Tempio Malatestiano), poznatiji kao Il Duomo koji je sagrađen u 14. stoljeću i u kojem se nalaze freske slavnog talijanskog gotičkog slikara Giotta – Augustov slavoluk, najstariji preživjeli rimski slavoluk na svijetu podignut 27.godine p.n.e. – Tiberijev most preko rijeke Marechije s pet polukružnih lukova, građen od istarskog kamena. Smještaj u hotel u na području rivijere Rimini. Slobodno vrijeme za osobne programe. Noćenje.

2.dan SAN MARINO - RAVENNA - ZAGREB/RIJEKA

Doručak. Odlazak u  San Marino – treću najmanju državu na svijetu koju je prema legendi osnovao klesar Marin s Raba. Šetnja s pratiteljem putovanja: Palazzo Publico - Basilica del Santo - crkva Sv. Francesca - zidine grada. Slobodno vrijeme za šetnju, kupovinu suvenira i osobne programe. Nastavak vožnje do Ravenne, nekadašnje prijestolnice Zapadnog rimskog carstva koja je poznata kao “grad mozaika”.  Prošetat ćemo središtem grada uz crkvu San Vitale, mauzolej Gale Placidije i trg Piazza del Popolo. Slobodno vrijeme za odličan talijanski capuccino, aperitiv ili osobne programe. Povratak vožnjom kroz Italiju uz zaustavljanja putem. Dolazak na Vrata Jadrana i u Zagreb u kasnim satima.