Priuštite sebi i voljenoj osobi uživanje u pitoresknom krajoliku Rimskih termi, uz 1 ili 2 noćenja na bazi polupansiona u hotelu Aqua Roma 3* i neograničeno kupanje u prirodnoj, termalnoj vodi Rimskih toplica. Kupon vrijedi u periodu 15.03.-31.05.18.

Hotel Aqua Roma 3*, nalazi se na desnoj strani rijeke Savinje, okružen bajkovitim šumovitim obroncima, nudi Vam mnoštvo mogućnosti za aktivan odmor. Stari Rimljani od davnina su koristili bazene s toplom vodom za opuštanje duha i tijela.

Uživajte u terapeutskom djelovanju termalne vode i pitoresknom krajoliku, te nas posjetite u hotelu Aqua Roma!

Hotel AquaRoma smješten je 500 metara od središta mjesta Rimskih Toplica, te je kompletno okružen prirodom. Sastoji se od vanjskog bazena s toboganima i ležaljkama, (samo ljeti) à la carte restoranom te barom. Gosti imaju neograničen GRATIS pristup internetu i parkiralište.

Sve sobe su klimatizirane, te opskrbljene radnim stolom sa stolicama, TV ravnog ekrana i mini barom. Svaka soba sadrži vlastitu kupaonicu. Pojedine sobe imaju pogled na bazen i planine.

Wellness centar, restoran, kafić i tržnica nalaze se na udaljenosti od 500 metara. Gosti hotela Aqua Roma imaju pravo na poseban popust na kupanje u Rimskim termama koje se nalaze 500 m od objekta.

Na 500 m udaljenosti od hotela nalazi se stajalište lokalnih autobusa, glavni autobusni i željeznički kolodvori. Udaljenost Zračne luke Ljubljana iznosi 80 km.

Rimske toplice su spoj bogate tradicije i suvremene turističke usluge. Odahnite od  od svakodnevne žurbe i obaveza. Posvetite se sebi: , zdravlje, blagostanje i opuštanje, idilična priroda. U smirujućem okruženju Rimskih terma, stopite se s užitkom ljekovite vode iz dubina i vratite se u pravi rimski raj.