[ZAGREB/Vrbani] Uklonite bore, ožiljke od akni i kompletno pomladite lice! DERMAPEN - MEZOTERAPIJA - najbolji svjetski uređaj za rejuvenaciju kože uz Pedi spA za samo 299 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pomladi se, zaslužila si! Razmazi se luksuznim tretmanom koji uklanja bore i ožiljke od akni. Tvoja koža bit će ti zahvalna! Kupon je iskoristiv do 03.04.2018.

DERMAPEN - MEZOTERAPIJA

Najboljim svjetskim uređajem za rejuvenaciju kože uklonite bore, ožiljke od akni i kompletno pomladite lice za 299 kn!

Što je to Derma Pen?

Sigurnija i efikasnija inačica dermorolera koji su posljednje vrijeme vrlo popularna metoda i odlična nadopuna kompleksne anti aging terapije. Sitnim iglicama koje penetriraju od 1 do 2,5 mm u dermis i točno određenom brzinom, moguća je apsorpcija aktivnih supstancija u dublje slojeve kože koje se određuju ovisno o tome što želimo postići.

Kada se DermaPen koristi?

Najčešće se tretiraju ožiljci nakon akne, ali i hipertrofični ožiljci i keloidi te strije. Vrlo učinkovito se uklanjaju sitne bore, poboljšava se tekstura i elastičnost kože te nejednoliko pigmentirana koža. No važno je napomenuti da se radi o stimulativnoj metodi koja generalno, bez obzira na problematiku djeluje revitalizirajuće na kožu i možemo je uvrstiti u još jedni nekiruršku lifting metodu.

Prednosti Derma Pen u odnosu na ostale metode?

Značajno je jeftinija metoda od frakcijskih laserskih postupaka s kojima se često usporedjuje zbog svoje učinkovitosti i načina djelovanja. Nije potreban oporavak, odnosno već nakon dva dana se crvenilo i ljuskanje smiruju. Dakle traumatizacja kože je svedena na minimum, a cijeljenje je bez ožiljaka uz stimulaciju produkcije kolagena i lifting efekt. Moguće je tretirati teško dostupne regije kao što su područje oko očiju, usana i nosa, a bez mogućih oštećenja.

Dali je Derma Pen bolna metoda?

Neposredno prije postupka, na cijelo područje koje želimo tretirati, aplicira se lokalni anestetik u obliku kreme. Dosadašnjim iskustvom mogu reći da se radi o gotovo bezbolnoj metodi, a na osjetljivijim djelovima pacijenti navode nelagodu koja se na ljestvici od 1-10 ocijenjuju sa 2.

Koliko je postupaka Derma Penom potrebno?

Ovisno o problematici, savjetuje se 4-6 postupaka svakih 2-3 tjedana.