[ZAGREB] Neodoljive ponude uz koje ćete zablistati! Ugradnja noktiju + ruski volumen trepavica ili ruski volumen uz 2 nadopune (uz opciju 2) u Beauty salonu Vabela već od 299 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršen i senzualan pogled svaki dan! I Vi možete imati pogled koji baca muškarce na koljena! Posebno dobra ponuda za sve djevojke koje se svako jutro nevoljko šminkaju ili su u konstatnoj žurbi i ne stignu a uz to možete odabrati i ugradnju noktiju! Kupon vrijedi do 15.04.2018.


Nema li ljepšeg osjećaja od onoga kada tipkate na tastaturi sa svojim njegovanim i uređenim noktićima :) Ovakve stvari ne primjećujete samo Vi, već i drugi! 

Njegovani i lijepo oblikovani nokti sastavni su dio svakodnevnog izgleda i podjednako su važni kao dobro sređena frizura, pažljivo izabran nakit ili torbica.

Geliranje rješava puno problema koje osoba može imati sa svojim noktima, kao što je listanje noktiju, griženje i lomljivi nokti, te općenito vrlo slaba i loša kvaliteta noktiju.


3D ekstenzije trepavica još su poznatije pod nazivom "ruski volumen". Idealne su za sve dnevne i večernje prilike jer osim što izgledaju prirodno, štede vrijeme koje žene obično gube na nanošenje i uklanjanje maskare. 

Specifičnost naših ekstenzija jest u izuzetno tankoj dlaci od prirodne sintetike radi čega nema osjećaja težine na Vašim trepavicama bez obzira kolika njihova dužina bila. 


Trepavice su izuzetno ugodne za nošenje i lako se održavaju; dovoljno ih je lagano pročešljati četkicom.