[ZAGREB] Otklonite zdravstvene tegobe! Inicijalne akupunkturne konzultacije + 1 akupunkturni tretman za određenu tegobu uz BodyVital-kliniku za samo 139kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Riješite se problema sa alergijama, potencijom, problema s bubrezima, upale prostate, poboljšava potenciju kod muškaraca, pomaže kod nesanice, migrena, glavobolja, alergija, visokog tlaka, angine, također pomaže kod dijabetesa! Kupon je iskoristiv do 04.04.18.!


Akupunkturni tretman provodi se najsuvremenijim bezbolnim njemačkim akupunkturnim laserom ili klasičnom tjelesnom i ušnom akupunkturom iglicama.

Akupunktura je starokineska metoda liječenja uz pomoć igala koje se zabadaju u određene točke na koži.

Izuzetno je djelotvorna i kod komplikacija nakon operacija, kemoterapije i zračenja, sinusitisa, opstipacija, bolova koštanog i mišičnog sustava. Također ublažava i liječi i upale mjehura, bubrega i prostate, bolove uzrokovane bubrežnim kamencima te inkontinenciju i noćno mokrenje u krevet, ali i impotenciju.

Pomaže i kod psihosomatskih oboljenja i poremećaja, npr. glavobolja, migrena, neuralgija, fantomski bolovi, te različitih psihičkih poremečaja i oboljenja, depresije, bulimije, anoreksije, pretjerane težine i poremećaja spavanja. Primjenjuje se i u liječenju ovisnosti o alkoholu, nikotinu, tabletama i drogama.


Jeste li znali?

Akupunktura daje dobre rezultate i u liječenju djece, npr. u slučaju alergije, te i kod astme, epilepsije i poremećaja u razvoju, pa se njoj mogu podvrgnuti i djeca od 8. godine života.