Tretman u salonu Pedi spA uključuje medicinsku pedikuru + masažu stopala za 115 kn po osobi! Rješite se natisaka, gljivičastih, zadebljanih i uraslih noktiju, kurjih očiju i raspucale kože na petama! Kupon vrijedi isključivo do 14.04.2018.!

MEDICINSKA PEDIKURA + MASAŽA STOPALA 

Stopalima je potrebno posvećivati posebnu pažnju zbog zdravlja i cijelog niza bolesti koji mogu uzrokovati ukoliko ih zanemarimo. Ona drže cijelu težinu tijela, a sastavljena su od cijelog niza kostiju koje su povezane zglobovima.

Deformacije stopala koje mogu biti uzrokovane zadebljalom kožom, uraslim noktom, žuljom, kurjim okom ili natiskom mogu stvoriti probleme u organizmu ili uzrokovati deformaciju stopala, koje će se nastaviti na deformaciju kralježnice i mogućim cijelim nizom bolesti.

Prevenciju ili uklanjanje ovih simptoma postići ćemo redovitim odlaskom pedikeru

Suha i zadebljala koža nogu pojavljuje se učestalim znojenjem nogu, te neadekvatnom obućom uz nastajanje natisaka. Ukoliko se takova koža ne tretira a natisci ne odstranjuju, mogu se razviti i razne deformacije stopala, prstiju i nokta.

 

MASAŽA STOPALA 

Masaža stopala mnogima od nas je jedna od najomiljenijih vrsta masaže.

Ima snažan relaksirajući učinak, jer djeluje na čitav organizam.

To je zato što se na stopalu nalazi sedam tisuća živčanih završetaka povezanih sa svim dijelovima tijela. Kod masaže stopala, oslobađa se i napetost. Rezultat masaže osjetit ćete već nakon prvog puta. Osim toga, masaža stopala je ne samo izuzetno ugodna procedura, već i nevjerojatno korisna za vaše zdravlje.