[ZADAR] Uskrs u Vili Plat! Izaberite između 3, 4 ili 6 dana uživanja u jednosobnim apartmanima s uključenim doručkom, neograničenim pićem uz doručak i pićem dobrodošlice već od 699kn sve za 2 osobe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Priuštite si izlet u paru i provedite uskršnje praznike u mjestu Kožino kraj Zadra! Djeca do 6 godina su GRATIS! DODATNA POGODNOST ZA SVE KUPCE CRNOG JAJA: besplatno korištenje grijanog natkrivenog bazena i sadržaja za opuštanje kraj bazena!

Villa Plat je nova vila u mjestu Kožino, desetak km od Zadra. Nalazi se na izdvojenom i ograđenom privatnom posjedu, površine 2500m², okružena mediteranskim zelenilom na prostranoj i uređenoj okolici pod video nadzorom, uz rezervirani parking za naše goste, kako biste sigurno i udobno uživali u privatnosti. 

Mir i tišina riječi su koje najbolje opisuju smještaj, gostima se nudi potpuna ekskluzivnost. 

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom isključivo telefonom na 099 3266 310 ili e-mailom davidgrdovich@gmail.com, uz KOD i ID kupona, te potvrdom rezervacije ODMAH po primitku kupona!

Gostima nudimo doručak koji je uključen u cijenu smještaja. Doručak je bogati švedski stol sa raznim mediteranskim jelima i besplatnim bezalkoholim napitcima. Svi obroci su napravljeni u našem obiteljskom restoranu, hrana koja se koristi za pripravu obroka je domaća, organska hrana, koja je većinom iz našeg vrta. Našim gostima nudimo i asortiman domaćih proizvoda (sir, alkoholne napitke, sušeno voće). Nudimo obilaske lokalnih parkova prirode, nacionalnih parkova, i u suradnji sa drugim poduzećima, obilaske obližnjih otoka.