[ZAGREB] Otkrijte simptome osteoporoze na vrijeme!!! Napravite laboratorijsku analizu Poliklinike LabPlus Zagreb te provjerite gustoću kostiju za samo 470 kn!!! Kupon je iskoristiv do 05.04.18.

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U laboratorijsku dijagnostiku osteoporoze uključeno je uz Beta crosslaps, mjerenje razina kalcija, fosfata, alkalne fosfataze, PTH, osteokalcina i vitamina D. Za korištenje ponude potrebno je biti natašte.

Otkrivanje osteoporoze na vrijeme!

U Poliklinici Labplus laboratorijskim analizom provjerite gustoću kostiju! Osteoporoza je napredujuće smanjenje gustoće kosti koje kosti čini slabima i podložne prijelomima. Kosti sadrže minerale kao što su kalcij i fosfor, koji ih čine čvrstim i gustim. Da bi se održavala gustoća kostiju tijelu treba odgovarajuća opskrba kalcijem i drugim mineralima, a samo tijelo mora proizvesti nekoliko hormona, kao što je paratiroidni hormon (parathormon), hormon rasta, kalcitonin, estrogen u žena i testosteron u muškaraca. Također, odgovarajuća opskrba vitaminom D nužna je za apsorpciju kalcija iz hrane i ugradnju u kosti. Kosti postupno povećavaju gustoću do maksimalne gustoće koja se postiže oko 30-te godine života. Nakon toga se gustoća kosti postupno smanjuje. Ako tijelo nije sposobno regulirati sadržaj minerala u kostima gustoća kosti se smanjuje, a kosti postaju lomljivije, što dovodi do osteoporoze. 

Ispitivanja pokazuju da nakon četrdesete godine života svi gubimo 0,5% koštane mase godišnje; a u žena se taj gubitak udvostručuje ulaskom u menopauzu.

U laboratorijsku dijagnostiku osteoporoze uključeno je uz Beta crosslaps, mjerenje razina kalcija, fosfata, alkalne fosfataze, PTH, osteokalcina i vitamina D. Neka zdravlje Vaših kostiju bude prioritet!


Poliklinika LabPlus


Poliklinika LabPlus je zdravstvena ustanova kojoj se možete obratiti s punim povjerenjem. Dobiti ćete najbolje iz svijeta medicinske biokemije, mikrobiologije, medicine rada te nutricionizma. Poliklinika LabPlus je moderno opremljena poliklinika koja može odgovoriti svim dijagnostičkim i terapijskim izazovima. Poliklinika LabPlus je u potpunosti pripravna udovoljiti svim zahtjevima pacijenata kroz najsuvremenije medicinske metode i dijagnostičke postupke na polju medicinske biokemije, mikrobiologije, medicine rada i nutricionizma. Osnovni cilj je pružiti vrhunsku uslugu korištenjem najsuvremenije opreme u skladu s potrebama pacijenata poštujući sva medicinska načela.  

Nalazi gotovi isti dan osim Beta-crosslap unutar pet dana. Potrebno je biti natašte.