Mobilne kućice u Istri! Za ljubitelje odmora u miru i ljepoti prirode, uživajte uz 2 noćenja u Holiday Homes Classic mobilnoj kućici Kampa Sirena**** u Novigradu za samo 599kn! Kupon za max 5 osoba!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu su uključeni trošak plina, vode i struje, WI-FI pristup, posteljina i ručnici (ručnici se mijenjaju svake 3 noći, a posteljina svakih 7 noći), parking, sve za max. 5 osoba!

U drevnom, romantičnom istarskom gradiću Novigradu, koji datira iz 7. stoljeća uživajte u prelijepim mobilnim kućicama u Kampu Sirena.

Mogućnost doplate za Holiday Home Premium Village (max. 6 osoba) iznosi 45,00 kn po kućici na noć i plaća se na licu mjesta.

Doplata za Uskrs (30.03.-02.04.18.) iznosi 35,00 kn po kućici na noć,           plaćanje na licu mjesta (ovisno o raspoloživosti).

Dodatna pogodnost: 30 % popusta na cijenu jednokratne ulaznice za unutarnji bazen hotela Aminess Maestral.

Sirena Classic - Dom za 5!

Provedite zabavan obiteljski odmor u Hrvatskoj. Odaberite Holiday Home Sirena Classic i prepustite se bezbrižnosti novigradskog mora.

Na sunčanoj strani Campinga Sirena, odmah do plaže, uživajte u pjesmama cvrčaka i mirisu borova koje vam povjetarac dostavlja do kućnog prozora. Ako imate ljubimca, ne ostavljate ga doma u suzama. Povedite ga jer mu nudimo dobrodošlicu i posebnu plažu za sve pseće gušte.

Dok vi odmjeravate snage na sportskim turnirima ili uživate u dobroj knjizi, vaša djeca imaju važnijeg posla. U kampu im dane ispunjavamo animacijskim aktivnostima.


Sadržaji i usluge:


ukupno 27 kućica Holiday Home (24 m2) na površini od 110 m2

besplatno parkiranje na parceli

usluga concierga

zamjena ručnika svaka 3 dana, posteljine svakih 7 dana i čišćenje na odlasku

mogućnost narudžbe i dostave pekarskih proizvoda


Sadržaji kućica (za najviše 5 osoba):


2 spavaće sobe – 1 s bračnim krevetom, 1 s odvojenim krevetima

dnevna soba s kutnom garniturom na razvlačenje

potpuno opremljena kuhinja s kompletom posuđa za 5 osoba i kuhalom za vodu

2 kupaonice s tušem i toaletom (sušilo za kosu, šamponi, sapuni, toaletni papir)

terasa (10 m2) sa stolom i 4 stolice

SAT TV, besplatni WiFi priključak i klimatizacija


Zabava i sport

U Campingu Sirena pored Novigrada dočekat će vas dobar provod gdje god se okrenete. Zato nemojte biti sramežljivi i iskoristite sve što vam se nudi.

Igrajte tenis na 17 terena. Priključite se sportskim turnirima. Unajmite bicikle za cijelu obitelj i istražite Istru na biciklističkim rutama. Malene odvedite u Mini klub na zabavne radionice i sportske igre s vršnjacima. Tinejdžeri će rado odmjeriti vještine igrajući biljar ili Play Station. 

Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti u odjel rezervacija; broj za rezervaciju termina je 052 858 690 (pon-petak 08,00 do 16 h) ili na mail: camping@aminess.com (poslati i kod kupona)