Garantirano - provedite nezaboravan vikend u Veroni i Vicenzi 24.-25.03.18.! Posjetite 2 izložbe Van Gogha i uživajte u djelima ovog poznatog umjetnika uz prijevoz autobusom za samo 569 kn/osobi!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda Smart Travel agencije uključuje prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, licenciranog pratitelja, noćenje u hotelu 3* u okolici Vicenze na osnovi noćenja sa doručkom kao i sve razglede prema programu! Kupon vrijedi isključivo 24.03.-25.03.2018.

Polazak: 24.03.-25.03.2018.   

1. dan: ZAGREB - VERONA

Okupljanje grupe na autobusnom kolodvoru Zagreb (peroni 502 - 507) u 04.00h. Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 04.15h prema VERONI. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku (uz mogućnost ukrcaja putnika na Vratima Jadrana), Sloveniju i Italiju, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora, prema potrebi grupe, sve do grada zaljubljenih, VERONE. 

Po dolasku, slijedi slijedi razgled i šetnja s pratiteljem putovanja PIAZZA ERBE - ARENA - PIAZZA DEI SIGNORI - JULIJINA KUĆA, gdje se nalazi možda najpoznatiji balkon na svijetu, ispod kojeg je ROMEO šaputao svojoj voljenoj najljepše riječi koje jedna žena može čuti. Ispred kuće se nalazi spomenik JULIJI, a zid nasuprot njega ispunjen je rukom ispisanim ljubavnim porukama koje su i inspirirane ovim mjestom. Nakon razgleda slijedi slobodno vrijeme za individualne programe ili za odlazak na veliku multimedijalnu izložbu "VAN GOGH ALIVE", koja je posvećena velikom nizozemskom slikaru Vincentu van Goghu. Ova je izložba doživjela jako veliki uspjeh, a koristi Sensory 4 tehnologiju, odnosno jedinstveni sustav koji uključuje više od 50 projektora visoke razlučivosti, višekanalnu grafiku i surround zvuk. Velike i kristalno čiste slike nizozemskog slikara će Vas oduševiti i dočarati Vam veličinu njegovih djela, a razgledavanje će Vam dodatno uljepšati glazba Vivaldia, Tobina, Lala, Ledburya, Bacha.... Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, te polazak prema hotelu. Noćenje.

2. dan: VICENZA - ZAGREB

Poslije doručka, okupljanje grupe i odlazak prema jednom od najljepših gradova regije Veneto: VINCENZI. Ovaj grad, bogate i zanimljive prošlosti, oduševiti će Vas kulturno - povijesnim spomenicima ali i arhitekturom kojom dominiraju velebna djela poznatog arhitekta ANDREE PALLADIA. Palladio je bio inspiriran rimskom arhitekturom, a njegove fino proporcionalne i skladne vila u potpunosti su zadovoljavale potrebe venecijanskih obitelji koje su tražile napuštenu zemlju u Venetu i istodobno si osiguravale osvježavajuća utočišta za ljeto - ljetnikovde. Upravo su ove paladijske vile poslužile kao uzor za engleske i američke ladanjske dvorce građene u 18. stoljeću. Po dolasku, odlazak u razgled slikovitog središta grada, koji je pod zaštitom UNESCO-a: PIAZZA DEI SIGNORI - LOGGIA DEL CAPITANO - DUOMO - BASILICA PALLADIANA - TEATRO OLIMPICO. Nakon zajedničke šetnje sa pratiteljem putovanja, slobodno vrijeme za osobne programe ili za odlazak u BASILICU PALLADIANU na veliku izložbu "VAN GOGH ", koja je posvećena velikom nizozemskom slikaru Vincentu van Goghu... Okupljanje grupe u poslijepodnevnim satima i polazak prema mjestu polaska. Slijedi ugodna vožnja Italijom, Slovenijom i Hrvatskom uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak je predviđen u večernjim satima.