Posjetite dvorac Miramare i razgledajte grad Trst! Garantiran jednodnevni izlet 14.04.2018. uključuje prijevoz turističkim autobusom, licenciranog pratitelja i sve razglede za samo 195 kn!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite slikoviti dvorac Miramare te razgledajte Trst - grad kojem poseban pečat daju impresivne građevine iz doba Habsburške monarhije i uživajte u okusu poznate talijanske kave - Illy... Kupon vrijedi isključivo za odabrani datum 14.04.18.!

PLAN PUTOVANJA: 

Okupljanje grupe u 05.15 h i polazak u 05.30 h s Autobusnog kolodvora u Zagrebu (peroni 502-506), a iz Karlovca (Petrol) prema dogovoru. Polazak iz Rijeke je sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana u 07.40 h. 

 

Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe do TRSTA, sjevernotalijanskog grada smještenog u istoimenom zaljevu i nekadašnje omiljene shopping - meke. Po dolasku, odlazak u razgled jednog od najpoznatijih tršćanskih motiva - DVORCA MIRAMARE (u prijevodu sa španjolskog ''gledati more''). Dvorac je dao sagraditi habsburški nadvojvoda Ferdinand Maksimilijan 1 860 godine, a u njemu je svojevremeno često boravila i popularna carica Sisi.

 Osim samog dvorca i parka, zanimljive su i šetnice koje ga okružuju i s kojih se pruža izvrstan pogled na grad, more i okolicu. Odlazak do grada, gdje slijedi šetnja uz obilazak najznačajnijih znamenitosti: PIAZZA DELL´UNITA - FONTANA 4 KONTINENTA - VERDIJEVO KAZALIŠTE - RIMSKO KAZALIŠTE - CRKVA SANTA MARIA MAGGIORE - BRDO SAN GIUSTO. Slobodno poslijepodne za obilazak trgovina i uživanje u nekadašnjoj omiljenoj shopping destinaciji, a kada odlučite predahnuti, sjednite na kavu i probajte espresso ILLY. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak za Hrvatsku. Ugodna vožnja Italijom, Slovenijom i Hrvatskom uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska se očekuje u večernjim satima.