"Mešaj mala" cijelu noć! Budi i ti dio otvorenja koncertne sezone u klubu Shamballa u centru Zagreba uz Radu Manojlović u petak 20.09. i cijenu ulaznice za samo 25 kuna!

39 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

"Gdje ste noćne kraljice da li noću lutate, vodite me s mesta na sva dobra mesta da do jutra ostanem"! Zapjevajte hit pjesmu Marakanu uz pjevačicu Radu Manojlović 20.09.2013. od 23h uz cijenu ulaznice samo 25 kuna u zagrebačkom klubu Shamballa!

U suradnji sa producentskom kucom GRAND odlučili smo ugostiti sva velika imena koja su izašla iz ove priče te postigla veliki uspjeh na ovim prostorima!


U ovom velikom show programu gostuju najveće glazbene zvijezde GRAND PRODUKCIJE, kao i poznate ličnosti iz drugih sektora: političari, sportaši i glumci. I nakon trinaest sezona slijedi sezona iznenađenja, smijeha, škakljivih pitanja i gostiju koji prave nevjerojatnu zabavu...


Izražena potreba publike za kako starom, tako i novom narodnom glazbom doprinosi tome da ovaj najgledaniji glazbeni show ikada, ude u svoju četrnaestu sezonu emitiranja i svrsta se u rang najboljih svjetskih TV produkcija...


Otvorenje koncertne sezone u klubu Shamballa, uz pratnju velikih balkanskih imena počinje u petak 20.rujna 2013. od 23h.


Prvo veliko ime koje dolazi u klub Shamballa je polufinalistica Grand show emisije 2007.- Rada Manojlovic. Od tada je Rada izdala 2 studijska albuma, a 2010. godine proglašena je folk pjevacicom godine u Srbiji, dok je njezin hit "Mešaj mala" proglašen folk hitom godine u Hrvatskoj. Njeni hitovi "Marakana", "Bole ove usne neverne", "Deset ispod nule" vrte se po svim radijskim postajama kao i svim vecim klubovima s Balkana.