[ZAGREB] Učinite nešto za svoje zdravlje i dođite na konferenciju "Mozak voli zdravo" 17.03.18.! Naučite kako se pravilno hraniti uz edukativna predavanja i interaktivne radionice za samo 33kn/osobi!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zbunjeni ste sa velikom količinom informacija i savjeta o zdravoj prehrani koji su kontradiktorni i neproduktivni?! Onda ste na pravom mjestu, jer je cilj ove konferencije zainteresirati mlade ljude o brizi za vlastito zdravlje, podučiti ih o pravilnom načinu prehrane i tjelovježbi. Očekuju Vas edukativna predavanja i interaktivne radionice!

Mučite li se s pitanjima o pravilnoj prehrani? 

Crno jaje u suradnji s eSTUDENTOM omogućuju Vam da prisustvujete na 1. konferenciji „Mozak voli zdravo“. Predavači vas čekaju na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije!!! 


Projekt „Mozak voli zdravo“ pokrenut je u studenom 2011. godine u sklopu kolegija na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Početna misija projekta bila je poboljšanje menija studentskog restorana fakulteta. Akademske godine 2013./14. vrijednost projekta prepoznala je i studentska udruga eSTUDENT te se projekt nadograđuje novim dimenzijama djelovanja, poput organizacije edukativnih predavanja, interaktivnih radionica i studentskog natjecanja Brocoola.


Glavni je cilj motivirati i zainteresirati mlade ljude o brizi za vlastito zdravlje, pri čemu se poseban naglasak pridaje pravilnom načinu prehrane, redovitoj tjelovježbi te iznimno važnoj osobnoj motivaciji.


Natjecanje Brocoola, započeto prije 2 godine, pruža studentima priliku da iskažu svoje kulinarske sposobnosti, kao i znanje i interes za pripremu nutritivno kvalitetnog, a jednostavnog studentskog obroka.