Integral Zagreb poziva vas u DUBLIN i klifovi Mohera, Wicklow i Powerscourt 02.-06.04.18.! Let iz Zadra, smještaj u hotelu 3* sa bogatim irskim doručkom za samo 2989kn/osobi! Garantirani polazak!!!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Upoznajte zadivljujuće ljepote smaragdnog otoka! Putovanje uključuje prijevoz zrakoplovom na relaciji Zadar - Dublin – Zadar zrakoplovnom kompanijom Ryanair, transfer između zračna luka i hotela, pratitelja putovanja, smještaj u hotelu 3* uz bogati irski doručak te izlet autobusom u pokrajinu Wicklow!

PLAN PUTOVANJA: 

1. dan 

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zadar u 15:30 sati. Podjela putne dokumentacije, prijava na let i polijetanje zrakoplova kompanije Ryanair prema Dublinu u 17:05 sati. Po dolasku u Dublin u 19:10 sati, slijedi transfer autobusom do hotela, uz panoramski razgled grada. Smještaj u hotel. U večernjim satima šetnja do poznate četvrti Temple Bar, središta noćnog života smještenog na južnoj obali rijeke Liffey, s mnoštvom irskih pubova i restorana. Noćenje.

2. dan

Doručak. Odlazak u razgled grada: St. Stephen's Green, predivan trg s parkom okružen kućama s karakteristično obojanim ulaznim vratima - Grafton street, najpoznatija trgovačka ulica – Trinity College, najstarije sveučilište u Irskoj, u kojem se čuva poznata „The Book of Kells“, oslikani rukopis Evanđelja na latinskom jeziku – zgrada Parlamenta - Dame street – Gradska vijećnica - Dublinski dvorac - katedrala Kristove crkve - katedrala sv. Patrika, najveća irska katedrala, posvećena Sv. Patriku, zaštitniku Irske, u kojoj je živio i radio poznati svećenik i književnik Jonathan Swift, autor Gulliverovih putovanja. u popodnevnim satima predlažemo posjet pivovari čuvenog irskog tamnog piva Guinness i upoznavanja s procesom proizvodnje. Na kraju obilaska slijedi opuštanje u Gravity baru s nezaboravnim pogledom na grad, uz pintu tamnog Guinessa. Noćenje.

  

3. dan

Doručak. Odlazak do čuvene O'Connell Street, široke prometnice koja se proteže od O'Connellovog mosta na rijeci Liffey do Parnellova spomenika na sjeveru. Tu se nalazi i The Spire, 121 metar visoka skulptura u obliku igle, koja dominira gradom, zgrada Glavne pošte, katedrala Sv. Marije i Vrt sjećanja, posvećen svima koji su pali za slobodu Irske, otvoren na 50 godišnjicu Uskršnjeg ustanka. Slobodno poslijepodne. 

Predlažemo posjet „The Old Jameson Distillery“ i upoznavanje s procesom proizvodnje viskija, uz obaveznu degustaciju na kraju ture. U večernjim satima predlažemo odlazak na show „Celtic night“ – večeru uz tradicionalni irski ples. Noćenje. 

4. dan

Doručak. Predlažemo cjelodnevni izlet „Klifovi Mohera“. Vožnja autobusom do grofovije Clare, smještene na zapadnoj obali, gdje se nalaze najljepše i najimpresivnije prirodne znamenitost Irske – klifovi Mohera. 

Ove čudesne litice izduže se iz Atlantskog oceana do 200 metara visine i hrabro odolijevaju udarcima valova. Po dolasku slijedi razgled Centra za posjetitelje, te šetnju stazama i platformama do O'Brienova tornja, najviše točke klifova sa spektakularnim pogledom na  hridi i ocean. Povratak u Dublin. Slobodno vrijeme za večeru. Noćenje.

5. dan

Doručak. Odlazak autobusom na cjelodnevni izlet u pokrajinu Wicklow, zbog obilja zelenila popularno nazvane „Vrt Irske“. 

Vožnje do Glendalougha, u prijevodu „Dolina dva jezera“. Spoj je to očaravajuće prirode i mnoštva znamenitosti. Posjet samostanu, sagrađenom u 6. stoljeću, čija je najveća znamenitost okrugli toranj u kojemu su se čuvali monaški spisi za vrijeme vikinških napada. Nastavak vožnje do  imanja Powerscourt, najljepšeg i najvećeg primjera aristokratskih vrtova iz 19. stoljeća. Obilazak dvorca i predivnog parka s pogledom na goru Wicklow. Vožnja autobusom do zračne luke u Dublinu. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Zadru u 19:35 sati. Dolazak u Zadar u 23:35 sata.