Čaroban SANKT PETERBURG 03.-06.05. ili 19.-22.07.18.! 4 dana/3 noćenja u hotelu 3* u centru grada na poznatoj aveniji Nevski prospekt za samo 3189 kn/osobi! Izravni letovi iz Zagreba!!!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Čarobno putovanje u grad na ušću rijeke Neve u Baltičko more! U putovanje je uključen prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb - Sankt Peterburg - Zagreb, transfer između zračnih luka i hotela, smještaj u hotelu 3* s doručkom, poludnevni razgled grada autobusom i izlet u Puškin. GARANTIRANI POLASCI!!!

PLAN PUTOVANJA: 


1. dan ZAGREB/SPLIT/ZADAR/DUBROVNIK/PULA – SANKT PETERBURG


Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb, kod šaltera informacija u 12:50 sati (mogućnost doplate za vezani let iz Splita, Dubrovnika, Zadra ili Pule). Prijava na direktan let zrakoplova Croatia Airlines za Sankt Peterburg u 14:20 sati. Po slijetanju u Sankt Peterburg u 18:00 sati, slijedi transfer autobusom do hotela. Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak u šetnju središtem grada i slobodno vrijeme za večeru. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan SANKT PETERBURG


Doručak. Odlazak na razgled grada autobusom u pratnji lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku: tvrđava Petra i Pavla s katedralom, koja se ističe svojim veličanstvenim pozlaćenim šiljkom, a u njoj su pohranjeni posmrtni ostaci ruskih vladara, katedrala sv. Izaka s pozlaćenom kupolom, Ljetni vrtovi, crkva Kristova uskrsnuća, zgrada Admiraliteta, palača Stroganov, samostan Smolny, Nevski Prospekt – najveća i najvažnija ulica, s mnoštvom poznatih trgovina. U popodnevnim satima predlažemo jednosatno krstarenje brodom po Nevi, odlazak na razgled legendarne krstarice Aurora ili posjet muzeju Faberge, u kojem je izloženo 9 čuvenih Carskih uskršnjih jaja.  U večernjim satima predlažemo odlazak na folklornu predstavu „Feel Yourself Russian“ u Nikolajevsku palaču, s tradicionalnim ruskim plesovima i pjesmama, uz šampanjac i zakusku ruskih jela. Noćenje.

3. dan SANKT PETERBURG – PETERHOF – ERMITAŽ


Doručak. Predlažemo cjelodnevni izlet Peterhof – Ermitaž u pratnji lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku.
Vožnja autobusom do  Peterhofa, kraljevske palače Petra Velikog, kompleks palača, parkova i vrtova u versajskom stilu, a posebno je poznat po svojim fontanama. Slijedi vožnja do Ermitaža, jednog od najvećih i najljepših muzeja na svijetu. Najveći dio zbirke muzeja smješten je u Zimskom dvorcu, bivšoj  rezidenciji ruskih careva.  Vođeni razgled muzeja s više od 3 miliona umjetnina, među kojima se nalaze i djela Michelangela, Leonarda da Vincija, Rubensa, Rembranta, Vincenta van Gogha, Pabla Picassa i mnogih drugih. U večernjim satima predlažemo odlazak na neku od baletnih ili opernih predstava (Labuđe jezero, Boris Godunov, Uspavana ljepotica i dr.). Noćenje.


4. dan SANKT PETERBURG -  ZAGREB/SPLIT/ZADAR/DUBROVNIK/PULA


Doručak. Slobodno prijepodne. Odlazak iz hotela u 12:00 sati i vožnja autobusom do Carskog sela Puškin, poznatog po impresivnoj baroknoj palači, ljetnoj rezidenciji carice Katarine Velike. Razgled čuvene Jantarne sobe, ukrašene zlatnim listićima i slobodno vrijeme za šetnja prekrasno uređenim parkom. Nastavak vožnje do zračne luke. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Zagrebu u 18:50 sati. Dolazak u Zagreb u 20:45 sati.